zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7,973 Dahası Reaksiyon skoru 3,358 Yaş 25 İsim Mertcan İlgilendiği Kategoriler Kripto 6 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar bu kadar saçma bir reklam yerleştirme görmedim, gönderiyi görmek için can çekişiyorum böyle kocaman reklam dizaynı olur mu? Bunu kapatamaz mıyız?
Arkadaşlar bu kadar saçma bir reklam yerleştirme görmedim, gönderiyi görmek için can çekişiyorum böyle kocaman reklam dizaynı olur mu? Bunu kapatamaz mıyız?
BGSGP 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 795 6 Mayıs 2024 #2 Reklam engelleyici kullanabilirsiniz.
zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7,973 Dahası Reaksiyon skoru 3,358 Yaş 25 İsim Mertcan İlgilendiği Kategoriler Kripto 7 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BGSGP yazmış: Reklam engelleyici kullanabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Hocam telefon için reklam engelleyici browser önerisi var mı? IOS cihaz.
BGSGP yazmış: Reklam engelleyici kullanabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Hocam telefon için reklam engelleyici browser önerisi var mı? IOS cihaz.
-Mehmet- 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 7,910 Dahası Reaksiyon skoru 4,110 İsim Mehmet Aslan 7 Mayıs 2024 #4 zerolite yazmış: Hocam telefon için reklam engelleyici browser önerisi var mı? IOS cihaz. Devamı için tıklayın... opera gx , brave , firefox
zerolite yazmış: Hocam telefon için reklam engelleyici browser önerisi var mı? IOS cihaz. Devamı için tıklayın... opera gx , brave , firefox
furkangorur 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 3,134 Dahası Reaksiyon skoru 1,328 İsim Furkan Görür Steam https://steamcommunity.com/id/OblivionNEXT/ 7 Mayıs 2024 #5 zerolite yazmış: Hocam telefon için reklam engelleyici browser önerisi var mı? IOS cihaz. Devamı için tıklayın... AdGuard kullan Safari ile.
zerolite yazmış: Hocam telefon için reklam engelleyici browser önerisi var mı? IOS cihaz. Devamı için tıklayın... AdGuard kullan Safari ile.