Neler Yeni

Forumdaki saçma konular 2

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Konu dışı diye bir yer var oraya şu konu açılmaz diye bir şey de yok. Konu seni çekmiyorsa konuya girip okuma en temizi.

Komando41.

80+ Silver
O konulara girmesen de olur.
Konula alakası yok isteyen istediğiniaçsın benim dediğim trol hesap açanlar arttı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu dışı diye bir yer var oraya şu konu açılmaz diye bir şey de yok. Konu seni çekmiyorsa konuya girip okuma en temizi.
benim derdim onlarla değil isteyen istediğini açsın trol hesaplar arttı onla ilgili

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
İnsanların dertlerinin ne olduğuna da mı karışmaya başladınız? Saçmalamayın. Foruma yeni gelmiş adam bu tarz bir konuyu açınca sıkıntı, ama daha yüksek rütbeli biri açınca sıkıntı yok yani doğru mu anladım?
Adamın derdi bu belli ki. Rahatsız ediyorsa girmeyin konuya. Kuralları ihlal eden bir şey de yok.
Adam haklı.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Konula alakası yok isteyen istediğiniaçsın benim dediğim trol hesap açanlar arttı

benim derdim onlarla değil isteyen istediğini açsın trol hesaplar arttı onla ilgili
Forum benim olmadığı sürece takacağımı düşünmüyorum gerçi bu yüzden moderatörler var.

Komando41.

80+ Silver
Forum benim olmadığı sürece takacağımı düşünmüyorum gerçi bu yüzden moderatörler var.
arkadaşlar şunuda söyleyip gidicem insanar istediği konuyu açabilit burası forum trol hesap arttı o demek istediğim verdiğim sadece bi örnekti

arkadaşlar şunuda söyleyip gidicem insanar istediği konuyu açabilit burası forum trol hesap arttı o demek istediğim verdiğim sadece bi örnekti
böyle trol hesaplar gelip insanların huzurnu kaçırıyor vermek istediğim adamın derdi vardır açsın beni ilgilendirmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,124
Üyeler
163,609
Son üye
Sakurai_
Top Bottom