Neler Yeni

Forumların son zamanlarda aktif olmaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Eren Aktaş
Derin bir konu sosyal forumlarda artık eskisi gibi yanıt alamıyoruz herkes çok pasif

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
...
Üzücü ama gerçek. Forumlar eskide kaldı. İnsanlar artık X gibi yerlerdeler. Forum olarak ise Ekşisözlük aktif gibi görünüyor ama o da en aktif.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Mehmetcan İvrendi
Forumlarda Aktiflik Neden Az⬇️

İnsanlar Artık Geçinebilmek veya İyi bir hayat sürmek için çok Çalışıyor Yani O kadar Yoruluyor şu Bu derken Dinlenmek/Oyun Oynamak/Gezmek Tozmak
Kısacası Kendine Vakit ayırmak Yerine Foruma girip Birde milletin Boş dertlerini dinleyecek halleri yok
(Bence)

Neden Eskisi Gibi Yanıt Alamıyoruz⬇️

Buda yukar'da ki kısımla alakalı Yani Artık Çoğunlukla Foruma Bol boş vakti olan, Okul okuyan vs. İnsanlar giriyor Yani Daha Küçük Yaştaki kitle 13-18 ve günümüzdeki Genç Kitle belli he hepsi aynı Değil Ama Çoğunluğu Ergen dediğimiz Kitle ve çoğunun'da çoğu konuda bilgisi Az Yani Genelde Konu dışına vs. bak Sürekli Sevgilimden ayrıldım İntiha* etmek istiyorum psikolojim bozuldu Vs. diye Konu açan Tipler tamam 1-2 tane olur ama her gün en az 10 tane Kızlar Hakkında konu açılıyor Yani bu gibi Boş konularda Bilgili insanları Forumdan uzak tutuyor
(Bence)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Eren Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumlarda Aktiflik Neden Az⬇️

İnsanlar Artık Geçinebilmek veya İyi bir hayat sürmek için çok Çalışıyor Yani O kadar Yoruluyor şu Bu derken Dinlenmek/Oyun Oynamak/Gezmek Tozmak
Kısacası Kendine Vakit ayırmak Yerine Foruma girip Birde milletin Boş dertlerini dinleyecek halleri yok
(Bence)

Neden Eskisi Gibi Yanıt Alamıyoruz⬇️

Buda yukar'da ki kısımla alakalı Yani Artık Çoğunlukla Foruma Bol boş vakti olan, Okul okuyan vs. İnsanlar giriyor Yani Daha Küçük Yaştaki kitle 13-18 ve günümüzdeki Genç Kitle belli he hepsi aynı Değil Ama Çoğunluğu Ergen dediğimiz Kitle ve çoğunun'da çoğu konuda bilgisi Az Yani Genelde Konu dışına vs. bak Sürekli Sevgilimden ayrıldım İntiha* etmek istiyorum psikolojim bozuldu Vs. diye Konu açan Tipler tamam 1-2 tane olur ama her gün en az 10 tane Kızlar Hakkında konu açılıyor Yani bu gibi Boş konularda Bilgili insanları Forumdan uzak tutuyor
(Bence)
Çok haklısınız. Ek olarak bilgiye ulaşmak artık daha kolay mesela eskiden birçok bilmediğimiz şeyi forumlara sorardık artık öyle değil yapay zekayla arama motorlarının gelişmesiyle bilgiye ulaşmak çok kolay kimsenin forumlara ihtiyacı kalmadı.

Top Bottom