The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,886
Nerde saçma sapan bir konu görsem hep yeni açılan hesaplar bence bunlar ıp ban yemeli çünkü cidden çok yaniltici oluyorlar
şahsen telefon numarası ile kayıt sistemi gelse iyi olurNerde saçma sapan bir konu görsem hep yeni açılan hesaplar bence bunlar ıp ban yemeli çünkü cidden çok yaniltici oluyorlar
İp ban yese ne yazar ki? Adam vpn ile girer.Nerde saçma sapan bir konu görsem hep yeni açılan hesaplar bence bunlar ıp ban yemeli çünkü cidden çok yaniltici oluyorlar
O kadar haklısın ki laf söyleyenler yardım etmek için değil boş boş konuşmak için yazıyor forum bi elden geçirilmeliNerde saçma sapan bir konu görsem hep yeni açılan hesaplar bence bunlar ıp ban yemeli çünkü cidden çok yaniltici oluyorlar
Sen üye olalı 3 ay olmuş. Sen de yeni sayılırsın. Seni de banlayalım. Böyle saçma düşünce olamaz.Nerde saçma sapan bir konu görsem hep yeni açılan hesaplar bence bunlar ıp ban yemeli çünkü cidden çok yaniltici oluyorlar
3 ay az mı ? benim dedigin 1 gün bile olmamış kimselerSen üye olalı 3 ay olmuş. Sen de yeni sayılırsın. Seni de banlayalım. Böyle saçma düşünce olamaz.
Cevap verdiğin kişinin 2 yıl, benim de öyle. Seninki fazlaysa o zaman biz direkt forum kurucusuyuz.3 ay az mı ? benim dedigin 1 gün bile olmamış kimseler
ne alaka yani siz 2 yıl diye ben susayım mı benim konu açma amacım tartışmak degil burada bitiriyorum.Cevap verdiğin kişinin 2 yıl, benim de öyle. Seninki fazlaysa o zaman biz direkt forum kurucusuyuz.![]()