- En İyi Cevap
- 4
Dostlarım merhabalar son zamanlarda yardım severliği ve çalışkanlığı ile yönetim ekibimin gözüne çarpan ve ağırlıklı @Mehmet Yılmaz 'ın kararı ile @Emmree isimli üyemize forumdaki pozitif katkısından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum ve kabul ederse 1 adet yön titreşimli Corsair HS60 Haptic oyuncu kulaklığı hediye etmek istiyoruz. Kargo bilgileri için @Mehmet Yılmaz a ulaşırsan çok sevinirim.
Büyük bir topluluğun forumunu yönetmek tahmininizden çok fazla kişiyi yıpratan, maddi manevi çok yoran bir yol bu yolda bize destekçi olduğunuz için teşekkürler.
Özellikle eklemek isterim ki ben sizleri abi kardeş olarak görüyor ve o samimiyetle konuşup o samimiyetle gülüp bazen de o samimiyetle kızıyorum umarım bu durumum da sizi kızdırmıyordur
Büyük bir topluluğun forumunu yönetmek tahmininizden çok fazla kişiyi yıpratan, maddi manevi çok yoran bir yol bu yolda bize destekçi olduğunuz için teşekkürler.
Özellikle eklemek isterim ki ben sizleri abi kardeş olarak görüyor ve o samimiyetle konuşup o samimiyetle gülüp bazen de o samimiyetle kızıyorum umarım bu durumum da sizi kızdırmıyordur