Neler Yeni

Forumun En Aktıf Oldugu Zamanlar

Clayz

80+ Silver
Dostlar selam farkedıyorumda forum asırı aktıf degıl dıger tabı herkes sorununu soruyo veya 1 2 yardımlasıp cıkıyo ben ıslerım bıttıgı zaman %50 burda takılıyorum eskı konulara felan bakıyorum herneyse DA forumun en aktıf oldugu yıl ne zamandı boyle aklınızda kalan bır era varmı ?

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
...
Bu forum sitesine çok girmedim ama tahmini herkesin en boş vakte sahip olduğu zamanlar yani 2020-2021 yıllarıdır.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Buğra Aykaç
Buraya geleli tam 1 ay oldu ve gerçekten merak ettim harbiden burası neden pek aktif değil?

xragu

80+ Gold
Dostlar selam farkedıyorumda forum asırı aktıf degıl dıger tabı herkes sorununu soruyo veya 1 2 yardımlasıp cıkıyo ben ıslerım bıttıgı zaman %50 burda takılıyorum eskı konulara felan bakıyorum herneyse DA forumun en aktıf oldugu yıl ne zamandı boyle aklınızda kalan bır era varmı ?
2020 yılında üye olmuştum 2023e kadar aktif bir şekilde kullandım en güzel yıl en aktif olduğu sene pandemi zamanıydı 2021 senesi benim fikrim bazı kişiler geldi geçti güzel zamanlar yaşadık şimdi o keyif yok herkes yabancı

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2020 yılında üye olmuştum 2023e kadar aktif bir şekilde kullandım en güzel yıl en aktif olduğu sene pandemi zamanıydı 2021 senesi benim fikrim bazı kişiler geldi geçti güzel zamanlar yaşadık şimdi o keyif yok herkes yabancı
bende baska forumlarda cogu kısıyı tanıyodum yanı herkes bı sorunu oldugunda o olayı cozebılıcek bırını etıketlıyodu felan ama burda cok yok o tarz bu arada evet buyuk ıhtımal pandemıdır cok mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya geleli tam 1 ay oldu ve gerçekten merak ettim harbiden burası neden pek aktif değil?
burdakı ınsanlar benım baska forumlarda gorduklerımden daha duzgun ıyı ınsanlar gıbı ama cıdden aktıflık az herseyın bır kusuru var ahaha

1905

80+ Silver
2-3 sene önce çok aktifti çoğu bilgili bulduğum üye banlandı veya foruma girmeyi bıraktı zamanla teknik bilgisi olan insanlar azaldı ve teknik bir sorunla karşılaştığımda burada cevap bulamamaya başladım.

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xragu

80+ Gold
bende baska forumlarda cogu kısıyı tanıyodum yanı herkes bı sorunu oldugunda o olayı cozebılıcek bırını etıketlıyodu felan ama burda cok yok o tarz bu arada evet buyuk ıhtımal pandemıdır cok mantıklı
O olay eskiden burada da vardı bazı insanlar gitti yeni insanlar geldi birden yok oldu herkes bende 2 senedir forumu kullanmıyordum bu aralar bakıyorum öyle

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,417
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Karantina dönemi efsaneydi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,740
Üyeler
171,799
Son üye
Snipper
Top Bottom