✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Beleş fiyata almıştım.Oh oh masssallah apex 7 gorunce aglayasim geldi.
Beleş fiyata almıştım.Oh oh masssallah apex 7 gorunce aglayasim geldi.
İnan bende onu merak ediyorum forumun hepsini fakirYok mu 3090-3090ti'ı olan?
6700xt olan pc nin fotosunu atar mısınız merak ettim böyle bi konu açmıştım daha önceAbdullah abi kasteiyorum burdakilerden benim sistem imzada
İ9 12900K
RTX 3080 Ti ve Rx6700XT aynı anda
16x4 Corsair vegenance
Core p8 ortalama 17 tane falan ARGB LEDli fan var
Samsung Evo 970 2TB (2 adet)
WD blue 4TB 2 tane
1 TB SATA SSD
Bu sisteme varmı rakip(!)
Dip not : ego amaçlı değildir sadece vs yapalım ve evet nekadar saçma olduğunun farkındayım eğlence için açılmış konu
fakir ayıp olmuyor mu?İnan bende onu merak ediyorum forumun hepsini fakir
Tamam kardeşim en zengin sensin en pahalı sistem de sende. Tatmin oldun mu şimdi? Ne üstel ve terbiyesiz bir üslup bu ya.İnan bende onu merak ediyorum forumun hepsini fakir
so atıcak mısın ?İnan bende onu merak ediyorum forumun hepsini fakir
knk adam ego amaçlı değil demiş egolu insanları sevmeyen biri olaerak diyorum adamın konu açmasında ego belirtisi göremedimEgonu tatmin etmek için diyelim
buna 100 bin vereceğime 100 bin daha koyar Wtcn ı alırım
3090 ile mi zenginlik ölçüyorsun? Üslubun çok çirkin.İnan bende onu merak ediyorum forumun hepsini fakir
bir de hiç bir foto v.b atmıyor gerçek olduğu da kesin olan bir şey değil3090 ile mi zenginlik ölçüyorsun? Üslubun çok çirkin.
Ya olabilir hocam da milleti aşağılamaya giriyor hoş değil. Gönül isterdi herkesde 3090ti olsun maalesef olmuyor.bir de hiç bir foto v.b atmıyor gerçek olduğu da kesin olan bir şey değil
İnşallah avrupaya geçebilirsem askerlik gelmeden orda alicam böyle bir şeyknk adam ego amaçlı değil demiş egolu insanları sevmeyen biri olaerak diyorum adamın konu açmasında ego belirtisi göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
buna 100 bin vereceğime 100 bin daha koyar Wtcn ı alırım
şaka bi yanada bu fiyat ne **