Benim 2 tane vardir bence oda başlıkla ilgili .Değil mi?Demek ki bildirimi geliyormuş.![]()
Benim 2 tane vardir bence oda başlıkla ilgili .Değil mi?Demek ki bildirimi geliyormuş.![]()
1 tane kalmış. Onun da süresi 17 Eylül'de bitiyor.Benim 2 tane vardir bence oda başlıkla ilgili .Değil mi?
Süreli mi bunlar?1 tane kalmış. Onun da süresi 17 Eylül'de bitiyor.
Duruma göre değişir.Süreli mi bunlar?
herhalde hafif olanlar süreli benim anladığım kadarıyla.Süreli mi bunlar?
aga rütbeyle tanınmanın pek anlamı yok, rehber hazırlarsın, bir konuda diğerlerinden daha bilgili olursun o zaman tanınırsın.Bronzesun ve seni kimse tanımaz
Fakat silverım ve beni kimse tanımaz
Üzdü![]()
Ben rütbesizken tanınıyordum mesela.aga rütbeyle tanınmanın pek anlamı yok, rehber hazırlarsın, bir konuda diğerlerinden daha bilgili olursun o zaman tanınırsın.
ben tamemen ekipman önerileri, ve AMD Kart rehberiyle tanındım, @crazyreign anakartlar sayesinde, öyle yaniBen rütbesizken tanınıyordum mesela.
sen modsun kay yana(!)Ben 7/24 kenarda görünmeme rağmen hala tanımayanlar var. O yüzden çok normal geliyor böyle şeyler.![]()
Sürekli bir dışlanma/ötekileştirme yaşıyorum. Acaba salsam mı modluğu.sen modsun kay yana(!)
Kral sen nasıl mod oldun ? Yani mod nasıl olunuyo ?Sürekli bir dışlanma/ötekileştirme yaşıyorum. Acaba salsam mı modluğu.![]()
Nefesini 2 dakika tutabilen mod oluyor.Kral sen nasıl mod oldun ? Yani mod nasıl olunuyo ?
@Mehmet Yılmaz is istemiyor sen hala yakıyorsunSürekli bir dışlanma/ötekileştirme yaşıyorum. Acaba salsam mı modluğu.![]()