Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

• Oy kullanan toplam üye
    41

firatness

80+
Reaksiyon skoru
126
Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum.

O zaman ben başlıyorum:

Merhabalar ben Fırat, 26 yaşındayım. Aslen Trabzonluyum, İzmir'de yaşıyorum(Çünkü buraya atandım) Daha önce İstanbul/Silivri'de yaşıyordum uzunca bir süre ve eklemem gerekirse; Buraya pek ısınamadım, İzmir içinde herkes ve her şey çok rahat :) Sağlıkçıyım, 3 senedir aktif motor kullanıyorum, kazaları belalarıyla her şeyiyle :)

Saygılar ve sevgiler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İsim Ege 15 yaşındayım Bursalıyım çok şükür

Yaşım 27 CNC torna operatörü İstanbul da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar

13 yaşındayım lgs ye hazırlanıyorum ama artık bırakmaya başladım yavaştan.

Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum.

O zaman ben başlıyorum:

Merhabalar ben Fırat, 26 yaşındayım. Aslen Trabzonluyum, İzmir'de yaşıyorum(Çünkü buraya atandım) Daha önce İstanbul/Silivri'de yaşıyordum uzunca bir süre ve eklemem gerekirse; Buraya pek ısınamadım, İzmir içinde herkes ve her şey çok rahat :) Sağlıkçıyım, 3 senedir aktif motor kullanıyorum, kazaları belalarıyla her şeyiyle :)

Saygılar ve sevgiler.
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

19 yaşındayım İstanbul'da özel okulda bilgi işlemci olarak çalışmaktayım herkese yarışmada başarılar..

Adım ahmet 19 yaşında k*tahya'da yaşıyorum bilgisayar Programcılığı okuyorum+Nalburum yarışmacı arkadaşlara başarılar

O zaman ben başlıyorum:

Saygılar ve sevgiler.
Benim Yaş 15 Ara Sıra Tarla Ve Teknik Serviste Çalışıyom

22 yaşındayım. Profesyonel sandalye test uzmanıyım, envai çeşit sandalyenin kalite kontrol testlerini yaparım. Kalçasal temas yoluyla oturduğum her sandalyeye not verip millete "en iyi sandalye budur" diye akıl satıyorum, istersem ekstra hizmet de veriyorum: "Bu koltukta LOL oynanır ama Elden Ring oynanmaz" gibi.

Son düzenleme:
15 yaşımdayım istanbulda yaşıyorum e-ticaretle ilgileniyorum

21, e-ticaret
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22 yaşındayım. Profesyonel sandalye test uzmanıyım, envai çeşit sandalyenin kalite kontrol testlerini yaparım. Kalçasal temas yoluyla oturduğum her sandalyeye not verip millete "en iyi sandalye budur" diye akıl satıyorum, istersem ekstra hizmet de veriyorum: "Bu koltukta LOL oynanır ama Elden Ring oynanmaz" gibi.
Ciddili böyle bir meslek var mı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,190
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri