Neler Yeni

Forumun kalitesini arttıracak 2 öneri

Fikirlerim forumun kalitesini arttırabilir mi?

• Oy kullanan toplam üye
    28

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Aklımda forumun kalitesini arttıracağını düşündüğüm 2 fikir var;

1 - Forumda "Forumlar" kısmında yani anasayfada forum listesi birkaç saniyede bir güncelleniyor bu güncelleme özelliği kalksın, çünkü tam bir forumun üzerine tıklayacağımız zaman o forumun yeri değişiyor veya kayboluyor. Forum listesinin yenilenmesi için sadece bizim sayfayı yenilememiz gereksin.
2 - Forum listesi artık saniyede bir güncellenmeyeceğine göre "Konu Dışı" bölümü ile "Yeni Mesajlar/Konular" bölümü birleşsin. Çünkü konu dışının alt başlığına giren bir konu açıldığında insanların hepsi görmüyor. Büyük bir çoğunluğu sadece "Yeni Mesajlar/Konular" bölümünde geziniyor.

Dediğim gibi bu 2 önerinin, forumun kalitesini arttıracağını düşünüyorum. Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Güzel olur
Fakat Konu Dışı ayrı kalması daha iyi olur
Çünkü acil soru sormak isteyenlerin konusu arka planda kalıyor konu dışı konular yüzünden

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Aklımda forumun kalitesini arttıracağını düşündüğüm 2 fikir var;

1 - Forumda "Forumlar" kısmında yani anasayfada forum listesi birkaç saniyede bir güncelleniyor bu güncelleme özelliği kalksın, çünkü tam bir forumun üzerine tıklayacağımız zaman o forumun yeri değişiyor veya kayboluyor. Forum listesinin yenilenmesi için sadece bizim sayfayı yenilememiz gereksin.
2 - Forum listesi artık saniyede bir güncellenmeyeceğine göre "Konu Dışı" bölümü ile "Yeni Mesajlar/Konular" bölümü birleşsin. Çünkü konu dışının alt başlığına giren bir konu açıldığında insanların hepsi görmüyor. Büyük bir çoğunluğu sadece "Yeni Mesajlar/Konular" bölümünde geziniyor.

Dediğim gibi bu 2 önerinin, forumun kalitesini arttıracağını düşünüyorum. Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.
İkisi de saçma @DonanımFikir 'e ve @Stanker 'a katılıyorum.

En İyi Cevap
3
Buraya ceza aldığımda girerim genellikle ama 2 tane düşüncem var. Konu dışı ile Teknik destek ayrılmalı ayrılmalı ki sorusu olanların konusu kaybolmasın. 2.fikrim ise saçma başlıklar onaylanmasın ho go gibi başlıklar yerine nasıldır iyi mi olmuş denilebilir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kalite düşer.

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.si çok saçma yeni konu görelim diye hep sayfayımi yenileyelim.
Sen foruma girdiğinde nasılsa, sen sayfayı yenileyene kadar öyle kalacak liste. Ayrıca böyle olunca tam bir konuya girmek için üzerine tıklayacakken bir anda liste güncelleniyor. En azından "Tercihler" bölümünden özelleştirme yapılabilse isteyen bu özelliği açar isteyen açmaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,071
Son üye
omer980
Top Bottom