Neler Yeni

Forumun linçci tayfası.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Forumda bazı insanların rütbe rank vs tarzı şeylerle yargılayan insanlar neden bu aralar çok türedi.Bazı konulara bakıyorum aynı konu 2 farklı kişi açıyor ama bir taraf rütbesi olmadığı için linçleniyor.Geçenlerde GTA V fotoğraf konusu açtığımda bende linçlenmiştim ondan sonra ki gün neredeyse aynı konu açıldı ve orda herkes övgüyle konuşuyordu şaşırmadım değil.Eğer sizde insanları bu özellikleriyle yargılıyorsanız lütfen VAZGEÇİN.
Eğer bir kişiye böyle davrandıysam affola.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu forumda gördüğüm kadarıyla rütbe her şey, 300 Mesajı olup doğru söyleyen 20000 Mesajı olup yanlış söyleyene karşı haksız görünüyor.
Maalesef öyle sırf bir konuda insanların fikrini sorduğum için linç yemiştim.

HoYeon Jung

80+ Gold
Genel olarak konuşayım, o kadar boş konular açılıyor ki. Adam açmış konuyu şey diyor, kasamın içine vida düştü nasıl çıkarırım?
Yani o kadar boş konular açılıyor ki, arkadaşlarımız size patlamış olabilir. Ancak dediğiniz gibi oldukça fazlalaştı bu linç tayfa ve bu mesaj olayını da doğru dediniz. Rütbe olarak örnek vereyim, Plat olan bir kişi forumda herkesten daha bilgiliymiş gibi zannediliyor ve bronz olan kişiyi takmıyorlar bile :(

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Genel olarak konuşayım, o kadar boş konular açılıyor ki. Adam açmış konuyu şey diyor, kasamın içine vida düştü nasıl çıkarırım?
Yani o kadar boş konular açılıyor ki, arkadaşlarımız size patlamış olabilir. Ancak dediğiniz gibi oldukça fazlalaştı bu linç tayfa ve bu mesaj olayını da doğru dediniz. Rütbe olarak örnek vereyim, Plat olan bir kişi forumda herkesten daha bilgiliymiş gibi zannediliyor ve bronz olan kişiyi takmıyorlar bile :(
Boş konular linçlense umrumda olmaz en basiti Hepsiburada kupon konusu linçlenmişti.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Aga ama gelipte Google'da bulabileceğin bir şeyi burada açarsan sana demiyorum, tabii ki linçleriz. Boş konu kaynıyor.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Aga ama gelipte Google'da bulabileceğin bir şeyi burada açarsan sana demiyorum, tabii ki linçleriz. Boş konu kaynıyor.
Hocam boş konular ayrı bir mevzu.Kasanın vidasını nereye takıcam tabii ki boş bir soru ama gerekli konularda bile linç yiyen insanlar var.

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
Forumda bazı insanların rütbe rank vs tarzı şeylerle yargılayan insanlar neden bu aralar çok türedi.Bazı konulara bakıyorum aynı konu 2 farklı kişi açıyor ama bir taraf rütbesi olmadığı için linçleniyor.Geçenlerde GTA V fotoğraf konusu açtığımda bende linçlenmiştim ondan sonra ki gün neredeyse aynı konu açıldı ve orda herkes övgüyle konuşuyordu şaşırmadım değil.Eğer sizde insanları bu özellikleriyle yargılıyorsanız lütfen VAZGEÇİN.
Eğer bir kişiye böyle davrandıysam affola.
Bir konuda fikrimi belirtmiştim adamın biri geldi 80+ sözüyle hareket etmeyin ne bilcek demişti ama konudakı herkes benim fikrimle aynıydı

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocam boş konular ayrı bir mevzu.Kasanın vidasını nereye takıcam tabii ki boş bir soru ama gerekli konularda bile linç yiyen insanlar var.
Linç olan bir konu atsana merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,607
Üyeler
167,527
Son üye
Efe1507
Top Bottom