Linç olan bir konu atsana merak ettim.
Ana konu var zaten konu mantıksız olmuş.
Bu konu 1 milyon kere açıldı. Vesemir açsa o bile linçlenirdi.
İşte bu olaylar beni şaşırtıyor zaten.Bir konuda fikrimi belirtmiştim adamın biri geldi 80+ sözüyle hareket etmeyin ne bilcek demişti ama konudakı herkes benim fikrimle aynıydı
Linç olan bir konu atsana merak ettim.
5-6 kere izledim şu serinin hepsini hala gülüyorumLinç Tayfa
Linç tayfa
Ana konu var zaten konu mantıksız olmuş.
Bu olayı hatırladıım biraz değişik oldu hatta siz diğer açılan konuda belirtmiştiniz glb.Tamam haklılık payları var ama böyle bir linç ve diğer gün açılan konu(linkini bulamadım) övgüler almıştı.GTA V Yakaladığım güzel 2 fotoğraf
Gta 5 de yakaladığım iki fotoğraf pozlama konusunda bazı değişiklikler yapacağım. 1618802779 Gta 5 de yakaladığım iki fotoğraf pozlama konusunda bazı değişiklikler yapacağım. Poz önerileriniz varsa ismi ile atarsanız sevinirimforum.donanimarsivi.com
Evet ufak bir belirtmiştim ama konu sahibini etiketlemedim orada benden önce bir arkadaş değinmişti bende gördüm ve bende yorum attım. Belki hata yapmış olabilirim ama bu linç abartı geldi.Bu olayı hatırladıım biraz değişik oldu hatta siz diğer açılan konuda belirtmiştiniz glb.
Bu konular linçlenebilir zaten ona lafım yok ama gidipte fikir soran şahsıı linçlemesinler ve bu aralar linç mevzusunun cılkı çıktı denebilir.Bazen ben de gereksiz linçler görüyorum ama linçlerin çoğu haklı benim gözlemime göre.
Ya adam “5800X işlemci kaç TL?” diye soru soruyor. Google’a yazsa saniyesinde cevabını bulacak.