Bunla alakalı açılan kaçıncı konu? Hem yanlış yere açıyorsun konuyu. Hem bize laf ediyorsun. Adamlar yazmak yasak mı demişler? Konu dışı bölümünde konu açıyoruz işte niye büyütüyorsun?
Merhabalar. İlk defa kokoreç yiyeceğim. Tanı nasıl, güzel mi hiç bilmiyorum. Herkes çok güzel diyor. Sizin şöyle yap daha güzel olur diyebileceğiniz bir şey var mı? Biraz boş bir konu ama olsun :D
Merhabalar. İlk defa kokoreç yiyeceğim. Tanı nasıl, güzel mi hiç bilmiyorum. Herkes çok güzel diyor. Sizin şöyle yap daha güzel olur diyebileceğiniz bir şey var mı? Biraz boş bir konu ama olsun :D
Bu arada eleştirilerimiz forumu sevmediğimizden değil,
Aksine vakit geçirdiğimiz platformun daha iyi bir hale gelmesini istediğimizden.
Lütfen yanlış anlaşılmasın burada bir konudan şikayetçiysek;
Bu, forumun daha güzel ve büyük kitlelere ulaşması, daha kullanılabilir bir medya olması içindir.
Yemedim daha. Ama sırf bu konuyu açtım diye forumun kalitesi düşüyor diyen arkadaş yüzünden hevesim kaçıyor. Teknoloji forumunda 7/24 teknoloji olacakmış gibi davranıyor. Konu dışı bir konu açıyoruz hemen forumun kalitesi düşüyor.
Yemedim daha. Ama sırf bu konuyu açtım diye forumun kalitesi düşüyor diyen arkadaş yüzünden hevesim kaçıyor. Teknoloji forumunda 7/24 teknoloji olacakmış gibi davranıyor. Konu dışı bir konu açıyoruz hemen forumun kalitesi düşüyor.
Detaylı bir şekilde anlatır mısınız? En kolay yöntemler nedir? Yaşım 16 ülkeden kaçmak için Ne yapmalıyım? Ülke batmış,sürekli kaygı ile yaşmaktan bıktım. Almanya'ya Tuvalet işçisi olarak nasıl giderim(geçenlerde böyle bir genelge vardı)? Kısacası beni bu ülkeden kurtarın lütfen. Bu ne biçim...
Florya 'ya denize gittim kafa dagıtmak için zaten plajda sinir oldum biyerde pakistanlılar atletlerle denize atlıyorlar öbür tarafta suriyeliler birbirini dövüyor nargile içiyor çakmagın varmı abi diye geliyorlar bir tanesini öldürcektim orda nerdeyse donla girenmi dersiniz çarşafla girenmi...
Merhaba bir şarkı dinliyorum öncelikle şarkıyı söylim bunu dinliyorum arkadaşlar bu şarkıda 'Cause Lord knows this shit get real bunu diyo ve bu hristiyanlarda tanrı söyleminde tanrı bu şeyin gerçek olduğunu biliyor (kaba şeklini) diyor ve ben bunun yüzünden şarkıdan soğuyorum herhangi bir...