Neler Yeni

Forumun seviyesi çok düştü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Bunla alakalı açılan kaçıncı konu? Hem yanlış yere açıyorsun konuyu. Hem bize laf ediyorsun. Adamlar yazmak yasak mı demişler? Konu dışı bölümünde konu açıyoruz işte niye büyütüyorsun?
En azından ben kokerecin tadı ile ilgili konu açmadım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu arada eleştirilerimiz forumu sevmediğimizden değil,
Aksine vakit geçirdiğimiz platformun daha iyi bir hale gelmesini istediğimizden.

Lütfen yanlış anlaşılmasın burada bir konudan şikayetçiysek;
Bu, forumun daha güzel ve büyük kitlelere ulaşması, daha kullanılabilir bir medya olması içindir.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Bu arada kokoreç nasıldı knk?
@MetehngGll
Yemedim daha. Ama sırf bu konuyu açtım diye forumun kalitesi düşüyor diyen arkadaş yüzünden hevesim kaçıyor. Teknoloji forumunda 7/24 teknoloji olacakmış gibi davranıyor. Konu dışı bir konu açıyoruz hemen forumun kalitesi düşüyor. :mad:

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yemedim daha. Ama sırf bu konuyu açtım diye forumun kalitesi düşüyor diyen arkadaş yüzünden hevesim kaçıyor. Teknoloji forumunda 7/24 teknoloji olacakmış gibi davranıyor. Konu dışı bir konu açıyoruz hemen forumun kalitesi düşüyor. :mad:
Kanka eline geçtiğinde forumda incelemesini paylaşırsan sevinirim.

Konu yüzünden değil senin gibi seviyesi düşük kişiler yüzünden forumun kitlesi düşüyor

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Boş, gereksiz, saçma konularla forum doldu taştı artık İllallah ettim bu durumdan çünkü suyu çıktı, örnek olarak şu konulara bakın

Size de artık İllallah gelmedi mi bu tarz konulardan, ben şahsen konu dışının kaldırılması veya kısıtlanılması tarafıyım çünkü suyu çıktı
forum ekşi sözlüğe döndü iyice. Son zamanlarda gelmiyorum bile

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom