Forumun seviyesi çok düştü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bunla alakalı açılan kaçıncı konu? Hem yanlış yere açıyorsun konuyu. Hem bize laf ediyorsun. Adamlar yazmak yasak mı demişler? Konu dışı bölümünde konu açıyoruz işte niye büyütüyorsun?
En azından ben kokerecin tadı ile ilgili konu açmadım

Bu arada eleştirilerimiz forumu sevmediğimizden değil,
Aksine vakit geçirdiğimiz platformun daha iyi bir hale gelmesini istediğimizden.

Lütfen yanlış anlaşılmasın burada bir konudan şikayetçiysek;
Bu, forumun daha güzel ve büyük kitlelere ulaşması, daha kullanılabilir bir medya olması içindir.

Bu arada kokoreç nasıldı knk?
@MetehngGll
Yemedim daha. Ama sırf bu konuyu açtım diye forumun kalitesi düşüyor diyen arkadaş yüzünden hevesim kaçıyor. Teknoloji forumunda 7/24 teknoloji olacakmış gibi davranıyor. Konu dışı bir konu açıyoruz hemen forumun kalitesi düşüyor. :mad:

Yemedim daha. Ama sırf bu konuyu açtım diye forumun kalitesi düşüyor diyen arkadaş yüzünden hevesim kaçıyor. Teknoloji forumunda 7/24 teknoloji olacakmış gibi davranıyor. Konu dışı bir konu açıyoruz hemen forumun kalitesi düşüyor. :mad:
Kanka eline geçtiğinde forumda incelemesini paylaşırsan sevinirim.

Konu yüzünden değil senin gibi seviyesi düşük kişiler yüzünden forumun kitlesi düşüyor

Boş, gereksiz, saçma konularla forum doldu taştı artık İllallah ettim bu durumdan çünkü suyu çıktı, örnek olarak şu konulara bakın

Size de artık İllallah gelmedi mi bu tarz konulardan, ben şahsen konu dışının kaldırılması veya kısıtlanılması tarafıyım çünkü suyu çıktı
forum ekşi sözlüğe döndü iyice. Son zamanlarda gelmiyorum bile

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,703
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1