Neler Yeni

Forumun seviyesi çok düştü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Aga cidden insanlar Barbara Palvinin incelemesini yapiyor like aliyorlar biz inceleme konusu paylasiyoruz 5 like belki geliyor. Hayir ben zaten like gelmesi icin acmadim konuyu insanlara yardim etmek icin actim fakat 100 hit belki geliyor belki gelmiyor. Adam cokokrem mi nutella mi diyince 1 k hit geliyor.
Senin açtığın son inceleme konusu gerçekten efsaneydi.
Ama gerekli rağbeti kesinlikle görmedi, bir de uzun uzun güzelce yazmışsın.
Zaten sırf bu yüzden inceleme yada rehber yazasım gelmiyor.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hocam benim de yaptigim yanlislar vardir tabii ki fakat emek veriyor insanlar sen veriyorsun ben veriyorum
hatta James Donkey monitoru paylasacaktin en son ama herhalde bu nedenle atmadin sen de ya da attin ben gormedim :)

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Forum da aktif bir üyeyim ama sadece 1 defa açıldığını gördüm, her gün açıldığına dair kanıtın var mı
3 taneymiş harbi

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Benimde.
Akıllı saatimin incelemesini yaptım 10 a yakın foto birsürü yazı ürün hakkında detaylar falan kimse okumamış 5 mesaj nedir ya.

Beren

80+ Gold
Kesinlikle katılıyorum.
Bir diğer örnek de benden olsun;

Bence gayet faydalı bir konu diğer incelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum Scarlett Johansson olur umarım 🤞 :oops: :love:

ElectriX

80+ Silver
Yowww kardeşim onlar konu dışı siz nasıl karışırsınız onlara yooww.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hocam benim de yaptigim yanlislar vardir tabii ki fakat emek veriyor insanlar sen veriyorsun ben veriyorum
hatta James Donkey monitoru paylasacaktin en son ama herhalde bu nedenle atmadin sen de ya da attin ben gormedim :)
Monitörün incelemesini atmak istiyorum da yazma hevesim yok ki, yarım kaldı devamını yazmadım.
Millet muhabbet ediyor, teknoloji forumu olmasına rağmen rağbet görmüyor inceleme ve rehber konuları.
Ben de muhabbeti çok seviyorum ancak inceleme ve rehberlere bir tebrik/teşekkürü bile çok görmeleri canımı sıkıyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bir sorun göremiyorum Forum nedir ne değildir ona göre düşünmek lazım veya diğer forumlarda açılan konuları görürseniz bizimi forum melek kalır bu tür değerlendirmeler tutarsız hareketler.

Bu arada dilerseniz forumun kalitesini arttıracak katılımlarda bulunabilirsiniz.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Silsek suç, silmesek suç.
Böyle konular kilitlenir, silinir. Modlar kısıtlıyor, modlar her şeyi kapatıyor.
Böyle şeyleri serbest bırakırsın. Modlar takmıyor, modlar bakmıyor.
Millet onlarca ihlal yapar, banlanır. Modlar banladı, modlar hatalı, modlar kötü.
Basit bir hata için uyarı cezası yazarsın. Modlar banlamadı, modlar çok pasif.
Sizin bir ayarınız yok. 🚬 TR'de kimseye yaranılmıyor.

Beren

80+ Gold
Bir sorun göremiyorum Forum nedir ne değildir ona göre düşünmek lazım veya diğer forumlarda açılan konuları görürseniz bizimi forum melek kalır bu tür değerlendirmeler tutarsız hareketler.

Bu arada dilerseniz forumun kalitesini arttıracak katılımlarda bulunabilirsiniz.
Bazıları inanılmaz abartıyor neredeyse her konu dışına adminler etiketleniyor .

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Monitörün incelemesini atmak istiyorum da yazma hevesim yok ki, yarım kaldı devamını yazmadım.
Millet muhabbet ediyor, teknoloji forumu olmasına rağmen rağbet görmüyor inceleme ve rehber konuları.
Ben de muhabbeti çok seviyorum ancak inceleme ve rehberlere bir tebrik/teşekkürü bile çok görmeleri canımı sıkıyor.
Evet hocam cidden cok haklisin ve katiliyorum sana. Forumda nedense inceleme konularini kimse takmiyor yani tiklayasi mi gelmiyor insanlarin bravo demesi mi bilmiyorum ama bir sknti var. Sorunun moderatorlerde falan oldugunu dusunmuyorum. Daha cok forumun kitlesinde sknti olabilir ama konu acilmadan once moderatorlerin onizlemesini yapmasi uygun gorurlerse konunun acilmasi belki bir cozum olabilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom