- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,446
Bu konu bile yanlış kategoriye açılmış. Ben şimdi ne yapayım?
Gülümsetti, yapılması gereken yeni insanların kuralları birazda olsa ciddiye alması, günlük aktif olup insanlara yardım eden 1 avuç insanı bile sinir eden durumlara gerçekten bir el atılmalı ama nasıl? Bu insanlar kaçarken buraya sığındı.Bu konu bile yanlış kategoriye açılmış. Ben şimdi ne yapayım?
Yav bu ne artık amaKesinlikle katılıyorum.
Bir diğer örnek de benden olsun;
(İnceleme)Barbara Palvin
Barbara Palvin Macar model Doğum tarihi:8 Ekim 1993 (26 yıl yaşında), Budapeşte,macaristan Boy:1,75 Ölçüleri: 33-23-35 US (83-58-89 EU) Sevgilisi: Dylan Sprouse Kilosu:55kg(121db) Saç rengi:Kahverengi Göz rengi:Mavi Giysi bedeni:4 US; 34 EU Ayakkabı numarası:7 US; 38 EU Ajansı: Ace Models Bon...donanimarsivi.com
mantıksız olurBen her zaman konu dışının kaldırılmasını istedim
Forum da aktif bir üyeyim ama sadece 1 defa açıldığını gördüm, her gün açıldığına dair kanıtın var mıForumun seviyesi düştü konusu da her gün açılıyor
Forumun durumu şeklinde açmış herhalde buraya.Bu konu bile yanlış kategoriye açılmış. Ben şimdi ne yapayım?
Aga cidden insanlar Barbara Palvinin incelemesini yapiyor like aliyorlar biz inceleme konusu paylasiyoruz 5 like belki geliyor. Hayir ben zaten like gelmesi icin acmadim konuyu insanlara yardim etmek icin actim fakat 100 hit belki geliyor belki gelmiyor. Adam cokokrem mi nutella mi diyince 1 k hit geliyor.Kesinlikle katılıyorum.
Bir diğer örnek de benden olsun;
(İnceleme)Barbara Palvin
Barbara Palvin Macar model Doğum tarihi:8 Ekim 1993 (26 yıl yaşında), Budapeşte,macaristan Boy:1,75 Ölçüleri: 33-23-35 US (83-58-89 EU) Sevgilisi: Dylan Sprouse Kilosu:55kg(121db) Saç rengi:Kahverengi Göz rengi:Mavi Giysi bedeni:4 US; 34 EU Ayakkabı numarası:7 US; 38 EU Ajansı: Ace Models Bon...donanimarsivi.com
Bizim duyuru paylaşmamız için normalde amaForumun durumu şeklinde açmış herhalde buraya.
Harbiden bu kategori ne işe yarıyor ki?![]()
Acilan konuyu oncelikle modaratorler bakabilir uygun gorulurse acilabilirler mesela silah tutmayla bir alakasi yok ki bu isin?Hâlâ açılmasını engellemek lazım yazıyorlar. Arkadaşlar inatla anlamak istemiyorsunuz fakat millet konu açarken dibinde bekleyip kafasına silah dayayamıyoruz. Böyle ilginç şeyler yazmayın lütfen...
Şikayet bölümüne de açmak istemedimBu konu bile yanlış kategoriye açılmış. Ben şimdi ne yapayım?