Forumun seviyesi çok düştü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu konu bile yanlış kategoriye açılmış. Ben şimdi ne yapayım?
Gülümsetti, yapılması gereken yeni insanların kuralları birazda olsa ciddiye alması, günlük aktif olup insanlara yardım eden 1 avuç insanı bile sinir eden durumlara gerçekten bir el atılmalı ama nasıl? Bu insanlar kaçarken buraya sığındı.

bu arada kör olmaya çözüm getirilmiş
bildirim butonunun yanındaki ampul butonu çocukların ulaşamayacağı bir yere saklanmış iyi olmuş

Kesinlikle katılıyorum.
Bir diğer örnek de benden olsun;

Yav bu ne artık ama

Arkadaşlar yardım etmek istiyosanız yardım edeceğiniz gönderilere yönelin. Muhabbet etmek isteyen muhabbetini eder, yardım etmek isteyen yardımını eder.

Kesinlikle katılıyorum.
Bir diğer örnek de benden olsun;

Aga cidden insanlar Barbara Palvinin incelemesini yapiyor like aliyorlar biz inceleme konusu paylasiyoruz 5 like belki geliyor. Hayir ben zaten like gelmesi icin acmadim konuyu insanlara yardim etmek icin actim fakat 100 hit belki geliyor belki gelmiyor. Adam cokokrem mi nutella mi diyince 1 k hit geliyor.

Screenshot_1.jpg

Açılan son 12 konu. Kaç tanesi konu dışı kategorinde? Hiçbiri, gidip günde 5-6 tane açılan konuları cımbızla çekip paylaşmak garip değil mi?

Hâlâ açılmasını engellemek lazım yazıyorlar. Arkadaşlar inatla anlamak istemiyorsunuz fakat millet konu açarken dibinde bekleyip kafasına silah dayayamıyoruz. Böyle ilginç şeyler yazmayın lütfen...
Acilan konuyu oncelikle modaratorler bakabilir uygun gorulurse acilabilirler mesela silah tutmayla bir alakasi yok ki bu isin?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,167,114
Üyeler
185,379
Son üye
ATANK