Forumun seviyesi çok düştü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Sadeceogrenmekistiyorum

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,551
Boş, gereksiz, saçma konularla forum doldu taştı artık İllallah ettim bu durumdan çünkü suyu çıktı, örnek olarak şu konulara bakın

Size de artık İllallah gelmedi mi bu tarz konulardan, ben şahsen konu dışının kaldırılması veya kısıtlanılması tarafıyım çünkü suyu çıktı

Kesinlikle katılıyorum.
Bir diğer örnek de benden olsun;

Boş, gereksiz, saçma konularla forum doldu taştı artık İllallah ettim bu durumdan çünkü suyu çıktı, örnek olarak şu konulara bakın

Sizce de artık İllallah gelmedi mi bu tarz konulardan, ben şahsen konu dışının kaldırılması veya kısıtlanılması tarafıyım çünkü suyu çıktı
bazı konular gereksiz bazıları gerekli mesela uzaylı değil de din sormuş intiharın affı var mı diye bu yaralıdır ama diğerleri değil

Sizce de artık İllallah gelmedi mi bu tarz konulardan, ben şahsen konu dışının kaldırılması veya kısıtlanılması tarafıyım çünkü suyu çıktı
Uzun zamandır uğraşıyorum ama dinleyen yok. Birazdan konu kilitlenir. Hiç açılmamış gibi davranır yetkililer.
@Mehmet Yılmaz

Kesinlikle katılıyorum.

oha böylesi de mi var

Kesinlikle katılıyorum.

Ben bunu beğendim

Kesinlikle katılıyorum.

Bune la

Size de artık İllallah gelmedi mi bu tarz konulardan, ben şahsen konu dışının kaldırılması veya kısıtlanılması tarafıyım çünkü suyu çıktı
lan benim paylaştıgım bilgilendirci

Bence böyle konularda lazüm Barbara Palvin Inceleme gibi konular hariç tabi farkli konularda iyidir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri