Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Boş, gereksiz, saçma konularla forum doldu taştı artık İllallah ettim bu durumdan çünkü suyu çıktı, örnek olarak şu konulara bakın
Size de artık İllallah gelmedi mi bu tarz konulardan, ben şahsen konu dışının kaldırılması veya kısıtlanılması tarafıyım çünkü suyu çıktı
askerlikten yırtmanın bir yolu var mı?
piskopatım, deliyim falan desem salarlar mı? bedelli çok pahalı.
donanimarsivi.com
Ülkeden kaçma teknikleri nedir?
Detaylı bir şekilde anlatır mısınız? En kolay yöntemler nedir? Yaşım 16 ülkeden kaçmak için Ne yapmalıyım? Ülke batmış,sürekli kaygı ile yaşmaktan bıktım. Almanya'ya Tuvalet işçisi olarak nasıl giderim(geçenlerde böyle bir genelge vardı)? Kısacası beni bu ülkeden kurtarın lütfen. Bu ne biçim...
donanimarsivi.com
Suriyeliler Neden Böyle Davranıyorlar ?
Florya 'ya denize gittim kafa dagıtmak için zaten plajda sinir oldum biyerde pakistanlılar atletlerle denize atlıyorlar öbür tarafta suriyeliler birbirini dövüyor nargile içiyor çakmagın varmı abi diye geliyorlar bir tanesini öldürcektim orda nerdeyse donla girenmi dersiniz çarşafla girenmi...
donanimarsivi.com
İlk defa kokoreç yiyecek olmak.
Merhabalar. İlk defa kokoreç yiyeceğim. Tanı nasıl, güzel mi hiç bilmiyorum. Herkes çok güzel diyor. Sizin şöyle yap daha güzel olur diyebileceğiniz bir şey var mı? Biraz boş bir konu ama olsun :D
donanimarsivi.com
Dinlediğim şarkı hakkında.
Merhaba bir şarkı dinliyorum öncelikle şarkıyı söylim bunu dinliyorum arkadaşlar bu şarkıda 'Cause Lord knows this shit get real bunu diyo ve bu hristiyanlarda tanrı söyleminde tanrı bu şeyin gerçek olduğunu biliyor (kaba şeklini) diyor ve ben bunun yüzünden şarkıdan soğuyorum herhangi bir...
donanimarsivi.com
intiharın afı olur mu
dostlar intihar eden kişiler iman etmeyen kişiler ile aynı kategoriye mi giriyor bilgili olan arkadaşlar yazarsa iyi olur
donanimarsivi.com
Size de artık İllallah gelmedi mi bu tarz konulardan, ben şahsen konu dışının kaldırılması veya kısıtlanılması tarafıyım çünkü suyu çıktı