Neler Yeni

FORUMUN YENİ KRAL TACINA SAHİP ÜYELERİ 🔥

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Forumda çok nadir verdiğimiz bu tac rozeti yönetim ekibimizin gözlemleri ile yeni iki üyemize verilmiştir.

1- @Ckribrahim eline emeğine sağlık bu forumda çok kişi senin sayende indirimli ürün aldı belki bundan ötürü sana yine bir ödül vermiş olabiliriz ama sonuna kadar yenilerini hakettiğini düşünüyorum yeni rozetinin şerefine de kabul edersen Asus ROG Delta Quad Dac RGB 7.1 oyuncu kulaklığını hediye etmek isteriz.

2- @Emmree dün zaten sana özel konu açmıştık tekrar eline koluna sağlık hediyeni de yine dün sana özel konuda paylaşmıştık.

Elinize emeğinize sağlık 🙏

NOT: Kral tacı rozeti hakeden üyelerin sayısına bağlı olarak iki ile sınırlı olmaksızın daha fazla adette verilebilir ama bu rozeti üyelerimiz forumumuzdan veya yönetim ekibimizden talep edemez, bu rozet yönetim ekibimizin uzun uzun gözlemleri sonrasında ansızın üyelere haber vermeksizin verilir ve yine haber vermeksizin rozeti geri alma hakkı yönetim ekibimize aittir.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
ikisine de teşekkürler. hayırlı olsun şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Forumda çok nadir verdiğimiz bu tac rozeti yönetim ekibimizin gözlemleri ile yeni iki üyemize verilmiştir.

1- @Ckribrahim eline emeğine sağlık bu forumda çok kişi senin sayende indirimli ürün aldı belki bundan ötürü sana yine bir ödül vermiş olabiliriz ama sonuna kadar yenilerini hakettiğini düşünüyorum yeni rozetinin şerefine de kabul edersen Asus ROG Delta Quad Dac RGB 7.1 oyuncu kulaklığını hediye etmek isteriz.

2- @Emmree dün zaten sana özel konu açmıştık tekrar eline koluna sağlık hediyeni de yine dün sana özel konuda paylaşmıştık.

NOT: Kral tacı rozeti hakeden üyelerin sayısına bağlı olarak iki ile sınırlı olmaksızın daha fazla adette verilebilir ama bu rozeti üyelerimiz forumumuzdan veya yönetim ekibimizden talep edemez, bu rozet yönetim ekibimizin uzun uzun gözlemleri sonrasında ansızın üyelere haber vermeksizin verir ve yine haber vermeksizin rozeti geri alma hakkı yönetim ekibimize aittir.
Bana da vezir rolü verirmisiniz ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin

NOT: Kral tacı rozeti hakeden üyelerin sayısına bağlı olarak iki ile sınırlı olmaksızın daha fazla adette verilebilir ama bu rozeti üyelerimiz forumumuzdan veya yönetim ekibimizden talep edemez, bu rozet yönetim ekibimizin uzun uzun gözlemleri sonrasında ansızın üyelere haber vermeksizin verilir ve yine haber vermeksizin rozeti geri alma hakkı yönetim ekibimize aittir.
Hediyeye ve bu rozete layık gördüğünüz için Abdullah abi tekrardan sana ve yönetim ekibimine çok ama çok teşekkür ederim.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hayırlı olsun

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1