Neler Yeni

Forza 4(ultimate edition)208- Forza 5(standart edition)522

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
İyi forumlar oncellikle sorum net sizce forza 4 ult ed. mu almak mantıklı fırza 5 st. edition almakmı mantıklı bu fiyatlara
Genelde solo oynayan biriyim
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Ege
Ben Forza 4 almıştım ultimate. Standart edition da biraz emek lazım gelişmek için ama bence forza 5 almalısın.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
470 saat forza 5 oynamışım hala oynuyorum ultımateın tek artısı bazı aracları verıyor okadar yenı arac gelse bıle dlc ıle gene satın alman lazım dıye bılıyorum bır mantıgı kalmıyor yanı butce varsa 5 al gec derım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 al bence 4 almıştım param yetmediği için:peeposad2:
470 saat forza 5 oynamışım hala oynuyorum ultımateın tek artısı bazı aracları verıyor okadar yenı arac gelse bıle dlc ıle gene satın alman lazım dıye bılıyorum bır mantıgı kalmıyor yanı butce varsa 5 al gec derım
Ben Forza 4 almıştım ultimate. Standart edition da biraz emek lazım gelişmek için ama bence forza 5 almalısın.
2.5 kat fazla para vermeye değermi ek olarak günde en fazla 1 saat oynayabilirim kasması bi tık daha kolay olursa güzel olur ama diyosanız yine forza 5 bişiler denerim

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Doğukan Yazıcı
5 al hocam, 4 serverleri de uyuzlaştı iyice. Oyun bulması uzun, girmesi uzun, loadingler uzun. 5 daha canlı. Sadece 4 daha iyi bir oyun :/ Single takılırım derseniz 4, online oynarım sık sık yarışım diyorsanız 5 çünkü haritası kötü 5in ölü.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,807
İsim
Oğuz
Eskiden çok benzer geliyordu ama Forza 5 çok daha iyi. Yine de 4 oynanamaz diye bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bişiler denerim dedimde 5 e para yok şuan biraz fakirim başka indirim beklicem forza5 e şuanlık 4 le idare edicem
cevaplarınız için sağolun

Rafethan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rafethan Çolak
İyi forumlar oncellikle sorum net sizce forza 4 ult ed. mu almak mantıklı fırza 5 st. edition almakmı mantıklı bu fiyatlara
Genelde solo oynayan biriyim
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
ben forza 4 aldım tavsiye ederim çok zevkli forza 5 de iyidir onuda almayı planlıyorum ama forza 4 e yeni başladım şuanlık.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
5 al hocam, 4 serverleri de uyuzlaştı iyice. Oyun bulması uzun, girmesi uzun, loadingler uzun. 5 daha canlı. Sadece 4 daha iyi bir oyun :/ Single takılırım derseniz 4, online oynarım sık sık yarışım diyorsanız 5 çünkü haritası kötü 5in ölü.
Sen nasıl onu başardın ben online bağlanmak istemediğim halde bağlıyor 😂

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Doğukan Yazıcı
Sen nasıl onu başardın ben online bağlanmak istemediğim halde bağlıyor 😂
Bağlanmak değil de oyunlara girmek aslında. Online bağlanmak da zor da oyunlara insan bulmuyor, 5 dakika falan beklediğim oluyor. Quick racelere bile zar zor giriyor, birisi çıkarsa 10 dakika loading screen bekletiyor falan.

Top Bottom