Neler Yeni

Forza 4(ultimate edition)208- Forza 5(standart edition)522

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
İyi forumlar oncellikle sorum net sizce forza 4 ult ed. mu almak mantıklı fırza 5 st. edition almakmı mantıklı bu fiyatlara
Genelde solo oynayan biriyim
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Ege
Ben Forza 4 almıştım ultimate. Standart edition da biraz emek lazım gelişmek için ama bence forza 5 almalısın.

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
470 saat forza 5 oynamışım hala oynuyorum ultımateın tek artısı bazı aracları verıyor okadar yenı arac gelse bıle dlc ıle gene satın alman lazım dıye bılıyorum bır mantıgı kalmıyor yanı butce varsa 5 al gec derım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 al bence 4 almıştım param yetmediği için:peeposad2:
470 saat forza 5 oynamışım hala oynuyorum ultımateın tek artısı bazı aracları verıyor okadar yenı arac gelse bıle dlc ıle gene satın alman lazım dıye bılıyorum bır mantıgı kalmıyor yanı butce varsa 5 al gec derım
Ben Forza 4 almıştım ultimate. Standart edition da biraz emek lazım gelişmek için ama bence forza 5 almalısın.
2.5 kat fazla para vermeye değermi ek olarak günde en fazla 1 saat oynayabilirim kasması bi tık daha kolay olursa güzel olur ama diyosanız yine forza 5 bişiler denerim

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
5 al hocam, 4 serverleri de uyuzlaştı iyice. Oyun bulması uzun, girmesi uzun, loadingler uzun. 5 daha canlı. Sadece 4 daha iyi bir oyun :/ Single takılırım derseniz 4, online oynarım sık sık yarışım diyorsanız 5 çünkü haritası kötü 5in ölü.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,242
İsim
Oğuz
Eskiden çok benzer geliyordu ama Forza 5 çok daha iyi. Yine de 4 oynanamaz diye bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bişiler denerim dedimde 5 e para yok şuan biraz fakirim başka indirim beklicem forza5 e şuanlık 4 le idare edicem
cevaplarınız için sağolun

Rafethan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rafethan Çolak
İyi forumlar oncellikle sorum net sizce forza 4 ult ed. mu almak mantıklı fırza 5 st. edition almakmı mantıklı bu fiyatlara
Genelde solo oynayan biriyim
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
ben forza 4 aldım tavsiye ederim çok zevkli forza 5 de iyidir onuda almayı planlıyorum ama forza 4 e yeni başladım şuanlık.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
5 al hocam, 4 serverleri de uyuzlaştı iyice. Oyun bulması uzun, girmesi uzun, loadingler uzun. 5 daha canlı. Sadece 4 daha iyi bir oyun :/ Single takılırım derseniz 4, online oynarım sık sık yarışım diyorsanız 5 çünkü haritası kötü 5in ölü.
Sen nasıl onu başardın ben online bağlanmak istemediğim halde bağlıyor 😂

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Sen nasıl onu başardın ben online bağlanmak istemediğim halde bağlıyor 😂
Bağlanmak değil de oyunlara girmek aslında. Online bağlanmak da zor da oyunlara insan bulmuyor, 5 dakika falan beklediğim oluyor. Quick racelere bile zar zor giriyor, birisi çıkarsa 10 dakika loading screen bekletiyor falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,260
Üyeler
172,353
Son üye
EspanyolasT
Top Bottom