Forza 4(ultimate edition)208- Forza 5(standart edition)522

Reaksiyon skoru
11
İyi forumlar oncellikle sorum net sizce forza 4 ult ed. mu almak mantıklı fırza 5 st. edition almakmı mantıklı bu fiyatlara
Genelde solo oynayan biriyim
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

470 saat forza 5 oynamışım hala oynuyorum ultımateın tek artısı bazı aracları verıyor okadar yenı arac gelse bıle dlc ıle gene satın alman lazım dıye bılıyorum bır mantıgı kalmıyor yanı butce varsa 5 al gec derım

İyi forumlar oncellikle sorum net sizce forza 4 ult ed. mu almak mantıklı fırza 5 st. edition almakmı mantıklı bu fiyatlara
5 al bence 4 almıştım param yetmediği için:peeposad2:

5 al bence 4 almıştım param yetmediği için:peeposad2:
470 saat forza 5 oynamışım hala oynuyorum ultımateın tek artısı bazı aracları verıyor okadar yenı arac gelse bıle dlc ıle gene satın alman lazım dıye bılıyorum bır mantıgı kalmıyor yanı butce varsa 5 al gec derım
Ben Forza 4 almıştım ultimate. Standart edition da biraz emek lazım gelişmek için ama bence forza 5 almalısın.
2.5 kat fazla para vermeye değermi ek olarak günde en fazla 1 saat oynayabilirim kasması bi tık daha kolay olursa güzel olur ama diyosanız yine forza 5 bişiler denerim

5 al hocam, 4 serverleri de uyuzlaştı iyice. Oyun bulması uzun, girmesi uzun, loadingler uzun. 5 daha canlı. Sadece 4 daha iyi bir oyun :/ Single takılırım derseniz 4, online oynarım sık sık yarışım diyorsanız 5 çünkü haritası kötü 5in ölü.

Eskiden çok benzer geliyordu ama Forza 5 çok daha iyi. Yine de 4 oynanamaz diye bir şey yok.

bişiler denerim dedimde 5 e para yok şuan biraz fakirim başka indirim beklicem forza5 e şuanlık 4 le idare edicem
cevaplarınız için sağolun

ben forza 4 aldım tavsiye ederim çok zevkli forza 5 de iyidir onuda almayı planlıyorum ama forza 4 e yeni başladım şuanlık.

5 al hocam, 4 serverleri de uyuzlaştı iyice. Oyun bulması uzun, girmesi uzun, loadingler uzun. 5 daha canlı. Sadece 4 daha iyi bir oyun :/ Single takılırım derseniz 4, online oynarım sık sık yarışım diyorsanız 5 çünkü haritası kötü 5in ölü.
Sen nasıl onu başardın ben online bağlanmak istemediğim halde bağlıyor 😂

Sen nasıl onu başardın ben online bağlanmak istemediğim halde bağlıyor 😂
Bağlanmak değil de oyunlara girmek aslında. Online bağlanmak da zor da oyunlara insan bulmuyor, 5 dakika falan beklediğim oluyor. Quick racelere bile zar zor giriyor, birisi çıkarsa 10 dakika loading screen bekletiyor falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,962
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri