Şimdiye kadar en düşük 209Tl olmuş, o da 300 liraya çıkış yaptığı zamanlar. Şimdi zam geldiği için %50 indirim bile kurtarmıyor. Daha da ineceğini pek zannetmiyorum. O paraya 10 aylık gamepass almak bana daha mantıklı geliyor ama karar sizin.Forza 5 alacağım fakat şu an Steam'de 300TL 600'den düşmüş %50. Yaz indirimide 10 gun sonra falan gelecek hangisinde daha ucuz olur şu an mı o zaman mı yani yaz indiriminde kaça düşer sizce?
nays ne acaba?Zam yedikten sonra en fazla %50 indirime girmiş, o da şu anki indirim. Bu yıl daha inmez diye düşünüyorum, belki kış indirimlerinde %67 indirime sokup bitirebilirler ama o zamana kadar zam gelmeyeceği garanti değil. Alacaksan hemen al, Nays ile daha ucuza geliyor.
Papara veya İninal'i biliyorsan ona benzer bir uygulama. Çokça geri ödemeler veriyor, Steam harcamalarına %20, Netflix vb. %50 gibi geri ödemeler mevcut.nays ne acaba?
Game pass almanı öneririm. Hem uygun hemde bir sürü oyun var içinde.Forza 5 alacağım fakat şu an Steam'de 300TL 600'den düşmüş %50. Yaz indirimide 10 gun sonra falan gelecek hangisinde daha ucuz olur şu an mı o zaman mı yani yaz indiriminde kaça düşer sizce?
bir süre sonra oynayamam olayını sevmiyorum hikayeli bi oyun zaten degıl bıtırınce bırakayım canım sıkıldıgında gırıp araba surerım dıye 3 yıl sonrada oynamak ıcinGame pass almanı öneririm. Hem uygun hemde bir sürü oyun var içinde.
anladım teşekkur edeırmPapara veya İninal'i biliyorsan ona benzer bir uygulama. Çokça geri ödemeler veriyor, Steam harcamalarına %20, Netflix vb. %50 gibi geri ödemeler mevcut.
Direksiyon seti yoksa alma ben klavye ile oynamak için almıştım 2 gün sonra iade ettim bu arada Nays ile alırsan %20 Cashback alırsınForza 5 alacağım fakat şu an Steam'de 300TL 600'den düşmüş %50. Yaz indirimide 10 gun sonra falan gelecek hangisinde daha ucuz olur şu an mı o zaman mı yani yaz indiriminde kaça düşer sizce?
nays kullanmak için fiziki kartının çıkarmam gerekir mi yoksa sadece hesap açıp banka kartımddan oraya bakiye mi atayımDireksiyon seti yoksa alma ben klavye ile oynamak için almıştım 2 gün sonra iade ettim bu arada Nays ile alırsan %20 Cashback alırsın
yaz indiriminde de mi daha düşmez?Minimum 299 TL oluyor.