Neler Yeni

Forza 5 yaz indirimi ne kadar olur

3.George

80+ Bronze
bir süre sonra oynayamam olayını sevmiyorum hikayeli bi oyun zaten degıl bıtırınce bırakayım canım sıkıldıgında gırıp araba surerım dıye 3 yıl sonrada oynamak ıcin
Yine de sıkılacaksınızdır. Bende öyle diyerek aldığım bir çok oyundan sıkıldım tabii fanatik olunca iş değişiyor.

PNSHER

80+ Bronze
Forza 5 alacağım fakat şu an Steam'de 300TL 600'den düşmüş %50. Yaz indirimide 10 gun sonra falan gelecek hangisinde daha ucuz olur şu an mı o zaman mı yani yaz indiriminde kaça düşer sizce?
Hocam oyunda araç almak 4 e göre çok daha zor. Bazı araçlar sadece etkinlikle alınıyor ve saatler sürüyor. Yerinizde olsam gamepass alıp biraz oynadıktan sonra karar verirdim. Fiyatının da daha düşeceğini sanmıyorum.

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
Hocam oyunda araç almak 4 e göre çok daha zor. Bazı araçlar sadece etkinlikle alınıyor ve saatler sürüyor. Yerinizde olsam gamepass alıp biraz oynadıktan sonra karar verirdim. Fiyatının da daha düşeceğini sanmıyorum.
209 a düşmüş bi ara yaz indiirminde neden gelmez oraya?

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
O fiyat Steam önerilen dolar kurunu değiştirmeden önceydi maalesef. Bu yıl içerisinde 300'den aşağı düşeceğini sanmıyorum ben de.
peki hatırlıoym musunuz o indirim yüzde kaçtı bu %50

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
nays kullanmak için fiziki kartının çıkarmam gerekir mi yoksa sadece hesap açıp banka kartımddan oraya bakiye mi atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaz indiriminde de mi daha düşmez?
Düşeceğini sanmıyorum. 4 fazlasıyla düşse de aralarındaki fark çok az olmasın diye 5'in indirim oranı daha az oluyor. En az 299 TL olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom