- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ucuzdan bi 599xx evo salarsınız artıkBence ultimate alın kendimden örnek veriyim 4'te 110 saatim var 105m kredi var
hocam ucuzdan bi 599xx evo salarsınız artıkBence ultimate alın kendimden örnek veriyim 4'te 110 saatim var 105m kredi var
%50 olsa bende alacağım üşük oluyo hepsorum başlıktaki gibi para bekletiyorum ne zamana indirim olur acaba
13'ünde %30 gelecekmiş ama almam ben 200 TL'ye değmez%50 olsa bende alacağım üşük oluyo hep
100 150 olsa alırım13'ünde %30 gelecekmiş ama almam ben 200 TL'ye değmez
Hocam 12 tane var yetermihocam ucuzdan bi 599xx evo salarsınız artık
1 tane bile yok maalesefHocam 12 tane var yetermi
Hocam ben çok ticaret işiyle uğraştım ondan şuan bu kadar zengin hesabım var. 6-7 saat oturup ucuza araba bekliyordum ben zamanında.1 tane bile yok maalesef
Hocam gamepass alın okadar paraya değmezsorum başlıktaki gibi para bekletiyorum ne zamana indirim olur acaba
kaç saatte bir düşüyor ben de yaparımHocam ben çok ticaret işiyle uğraştım ondan şuan bu kadar zengin hesabım var. 6-7 saat oturup ucuza araba bekliyordum ben zamanında.
hocam aklımdan geçmiyor değil ama internet çok yavaş zaten yılbaşında türknete geçicez o zaman büyük ihtimal alıcam gamepass şuan alsam da anlamı yokHocam gamepass alın okadar paraya değmez
Şanslıysan 20 dakikada bir düşer. Değilsen 1-2 saatte bir. Bi keresinde 3 EVO XX'i 45 saniye içerisinde kapmıştımkaç saatte bir düşüyor ben de yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam aklımdan geçmiyor değil ama internet çok yavaş zaten yılbaşında türknete geçicez o zaman büyük ihtimal alıcam gamepass şuan alsam da anlamı yok
çok iyi ya kaça koydular pekiŞanslıysan 20 dakikada bir düşer. Değilsen 1-2 saatte bir. Bi keresinde 3 EVO XX'i 45 saniye içerisinde kapmıştım
En ucuz 190k civarı konuyor 250-300 arası koyuyorlar.çok iyi ya kaça koydular peki