forza horızıon 4 le aynı grafık kalıtesı neredeyse oyun avustralyada geçiyor orman çöl şehir boş otoban çöl ortasından uzun bir yol araç sayısı zaten fazla sana tavsiye 23 TL'ye bu kadar iyi bir oyun alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef bu fiyata 2 döner alırsın ancak
Kaldırılcağını nerden anladınız
Niye kaldırsınlar ki
yok onlinesi kalcakGüncel forza horizon 4 oynuyorum FH3 satılmadıktan sonra online oyunu tamamen bitecek online serverler payback serveri gibi olacak. Bomboş.
Demek istediğim online ı kalacak fakat bir süre sonra kimse oynamamaya başlayacak satılmadığı için.Forza Horizon 3, Son Bir İndirimle Satıştan Kalkıyor
Yarış tutkunlarının yakından takip ettiği Forza serisinin sevilen oyunu Forza Horizon 3, ömrünün sonuna geldiği gerekçesiyle 27 Eylül’de satıştan kaldırılacak.www.webtekno.comMesaj otomatik birleştirildi:
yok onlinesi kalcak
sadece online olarak düşünme 23 tl'ye güzel araba oyunu ne bekliyonuz illaha onlinemiDemek istediğim online ı kalacak fakat bir süre sonra kimse oynamamaya başlayacak satılmadığı için.
aldım oynamadım sistemden dolayıalsamda oynayamam
İyi tamam online modunu geçtim hikayede bir süre sonra bitecek sokakta dolanacak mısın hadi dolandın diyelim dolanmaktan sıkılmayacak mısınsadece online olarak düşünme 23 TL'ye güzel araba oyunu ne bekliyonuz illaha onlinemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldım oynamadım sistemden dolayı
13 lira ekleyince ultimate edition satıyolar hatta az ekleyince forza horizion 4 ultimate + 3 ultimate satıyolar 150 ye yazık sana