Marketin neresinden alınıyor? Bende lego kısmına girdim kötü bir lego araba verdi.hocam markete geliyor marketten alıyorsun bedavaya
Marketin neresinden alınıyor? Bende lego kısmına girdim kötü bir lego araba verdi.hocam markete geliyor marketten alıyorsun bedavaya
peki hocam dlc ayarlarıdan dlcleri açtınız mı?Marketin neresinden alınıyor? Bende lego kısmına girdim kötü bir lego araba verdi.
Dlc ayarları nerede? Ben sadece eve geldim orda dlc araçları yazıyordu bende ordaki dlc araçlarını garajima ekledim.peki hocam dlc ayarlarıdan dlcleri açtınız mı?
Şuan 72 arabam var.Dlc ayarları nerede? Ben sadece eve geldim orda dlc araçları yazıyordu bende ordaki dlc araçlarını garajima ekledim.
hocam bakıp gelmem lazım 2dk bekleyinDlc ayarları nerede? Ben sadece eve geldim orda dlc araçları yazıyordu bende ordaki dlc araçlarını garajima ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan 72 arabam var.
Önemli değil sabahda yazabilirsiniz. Zaten sabah bakarım bende.hocam bakıp gelmem lazım 2dk bekleyin
hocam rx7nin bir üst kasası zaten cr ile varAldım geçtim bu paketi,ama aklım hala rx7 de
Alıntıyı görüntüle
Ama dlc ler aktif galiba, çünkü o hazine adasına lego haritasına fln gittim.hocam bakıp gelmem lazım 2dk bekleyin
Hocam siz ultimate almamışmıydınız?Aldım geçtim bu paketi,ama aklım hala rx7 de
Alıntıyı görüntüle
hocam o pakette bugatti yokmuş bugatti yarışla alınıyor sanırsam lego adasındaAma dlc ler aktif galiba, çünkü o hazine adasına lego haritasına fln gittim.
Hocam siz ultimate almamışmıydınız?
Bende ultimate aldım bazı dlc ler yok bende.hocam o pakette bugatti yokmuş bugatti yarışla alınıyor sanırsam lego adasında
Mesela hot. Wheels dlc si yok.Bende ultimate aldım bazı dlc ler yok bende
ben standart aldımBende ultimate aldım bazı dlc ler yok bende.
Mesela hot. Wheels dlc si yok.
Hocam dün çok yardımcı oldunuz sizin sayenizde oynayabiliyorum.ben standart aldım
teşekkürler hocamHocam dün çok yardımcı oldunuz sizin sayenizde oynayabiliyorum.