Beklemeye değer mi hocam?Muazzam gerçekten, Microsoft'taki fiyattan %80 daha ucuz.
Üstelik indirimsiz hali, cadılar bayramında vesaire 50 TL civarına alınabileceğini düşünüyorum.
Daha önce hiç oynamadım ancak izlerken çok zevk aldığım bir oyundur, en sevdiğim oyunlardandır diyebilirim.Beklemeye değer mi hocam?
Ayrıca Deluxe mu almalıyım,yoksa Ultimate mi?Standart almam,pek dolu değil şahsen
O zaman deluxe'a 125 vermişken,25 daha verip full paket almak daha mantıklı değil mi hocam.Daha önce hiç oynamadım ancak izlerken çok zevk aldığım bir oyundur, en sevdiğim oyunlardandır diyebilirim.
Paketler arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Bence beklemeye değmez, fiyat gayet uygun.
92.00₺ oldu... Yakın bile değil maalesef. Ben tam tahmin etmişim329 TL. Evet, kahinim.
92.00₺ olacak, kesin bilgi
169.99₺ civarı olur bence, indirimlerde 89,99₺
Niye bu kadar kesin bahsettim bilmiyorum sadece içimden geçen sayılar bunlardı...
Paketler arasındaki farka bakmak lazım, internetten araştırarak aradaki farkı bulabilirsin. Duruma göre karar verirsin.O zaman deluxe'a 125 vermişken,25 daha verip full paket almak daha mantıklı değil mi hocam.
İki paket arasındaki farka Micorosft'tan bakarım olmazsa.
Hocam farklar bunlar;Paketler arasındaki farka bakmak lazım, internetten araştırarak aradaki farkı bulabilirsin. Duruma göre karar verirsin.
şuan en yüksek paketi 150 tl150 TL ye kadar olursa bende direk alacağım ama bence 200 ve üzeri olacak
Evet Ultimate paket mantıklıymış, içerisinde çok fazla şey var.Hocam farklar bunlar;
Forza Horizon 4 Ultimate Edition ürününü satın al | Xbox
Dünyanın en harika otomobil festivalinde dinamik sezonlar her şeyi değiştiriyor. Tek başınıza veya başkalarıyla takım oluşturup paylaşımlı, açık bir dünyada güzel ve tarihi Britanya'yı keşfedin. 450'den fazla aracı toplayın, modifiye edin ve sürün. Yarışın, kontrol edin, oluşturun ve keşfedin...www.microsoft.com
Ultimate almak daha mantıklı o zaman değil mi hocam?
Farklar;
Tamamdır hocam.Yarım gramı bozdurup alıyorumEvet Ultimate paket mantıklıymış, içerisinde çok fazla şey var.