Neler Yeni

Öneri Forza Horizon 4 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Hüseyin
Xboxta 200 TL'ye düşmüş alınır mı sizce?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Eren
Alınır. Fakat biraz daha beklerseniz oyunun lisansının süresinin dolmasından dolayı artık ,satılamayacak o yüzden son bir güzel indirim yaparlar diye düşünüyorum ama derseniz ki gerek yok alabilirsiniz.

Shourd

80+ Gold
2 yıl önce fln oynamıştım 50tl ye mi ne almıştım araba oyunlarını çok seven biri olarak oynamadım bile doğru düzgün oynamadım 65 saatim var oyundaki nerdeyse istediğim her arabayı alabilcek duruma gelince bırraktım oyundaki müzayide evi çok sıkıntı bişi aşırı kolay para kasılıyor oyunun zevki çıkmıyor bana göre sırf bu yüzden gidip the crew motorfest aldım halende oynuyorum ha siz severseniz fiyat güzel gibi gibi

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Arada sırada gireyim 10 15 km keyfine araba süreyim drift yapayım dersen alınır. @Shourd un dediği gibi müzayededen çok kolay para kasılıyor ama amacın para kasmak olursa oyundan zevk alamıyorsun. Bir de kendi zevkinde bir arkadaşın varsa uzun yol yapmak çok keyifli oluyor. Ben kendimden epey uzak nokta işaretleyip serbest gezi yapıyorum genelde oyun mekaniği eskiden ralli veya need for speed oynadıysan biraz garip hissettirir ilk başlarda sonraları alışıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada sırada gireyim 10 15 km keyfine araba süreyim drift yapayım dersen alınır. @Shourd un dediği gibi müzayededen çok kolay para kasılıyor ama amacın para kasmak olursa oyundan zevk alamıyorsun. Bir de kendi zevkinde bir arkadaşın varsa uzun yol yapmak çok keyifli oluyor. Ben kendimden epey uzak nokta işaretleyip serbest gezi yapıyorum genelde oyun mekaniği eskiden ralli veya need for speed oynadıysan biraz garip hissettirir ilk başlarda sonraları alışıyorsun.
5 aldım, keyifli bence.

omerdgn42

80+ Bronze
Forza 4 aralıkta satıştan kaldırılacak kendin karar ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,282
Üyeler
172,210
Son üye
UyuyanBebek
Top Bottom