Bence 200TL ye değer, güzel bir oyunArkadaşlar fh4 indirime girmiş ultimate edition almak ne kadar mantıklı yoksa game pass alıp mı oynamalıyım?
Xbox game pass al kardeşimArkadaşlar fh4 indirime girmiş ultimate edition almak ne kadar mantıklı yoksa game pass alıp mı oynamalıyım?
bende ömür boyu varXbox game pass al kardeşim
Ömürün belki 1 aydan kısa (allah korusun)bende ömür boyu var
hepimizin ölüceği bir gün var belki bir gün sonra belki bir ay belki bir yıl orasını bilemeyiz yaşadığım sürece gamepass pc üyeliğim olucakÖmürün belki 1 aydan kısa (allah korusun)
Aga sen 1 ay sonra falan ölcen mi ı nasıl oluyorhepimizin ölüceği bir gün var belki bir gün sonra belki bir ay belki bir yıl orasını bilemeyiz yaşadığım sürece gamepass PC üyeliğim olucak
yazarlık yapıyorum karşılığında sınırsız xbox gamepass pc veriliyorAga sen 1 ay sonra falan ölcen mi ı nasıl oluyor
Nasıl yani ?yazarlık yapıyorum karşılığında sınırsız xbox gamepass PC veriliyor
teknoloji yazarlığıNasıl yani ?
Almak aşırı mantıklı çok zevkli oyun yanına birde forza motorsport 7 yakışırArkadaşlar fh4 indirime girmiş ultimate edition almak ne kadar mantıklı yoksa game pass alıp mı oynamalıyım?
Başvuruyla falan mı alınıyor bu Sınırsıs game pass nasıl oluyoryazarlık yapıyorum karşılığında sınırsız xbox gamepass PC veriliyor