supra çok dengesiz gidiyor bana göre kontrolüde diğer araçlara göre zor benim önerim type-r 4wdonu bunu bilmem kardeş SUPRAAA yazısını görmeden araba süremem böyle VUTUTUTU yapacak
supra çok dengesiz gidiyor bana göre kontrolüde diğer araçlara göre zor benim önerim type-r 4wdonu bunu bilmem kardeş SUPRAAA yazısını görmeden araba süremem böyle VUTUTUTU yapacak
Katılıyorum. Sırf adı çıktı diye sevilen bir araç haline geldi. Yoksa oyunlarda çok dengesiz ve sürüşü iyi değil.supra çok dengesiz gidiyor bana göre kontrolüde diğer araçlara göre zor benim önerim type-r 4wd
hocam kesinlikle dediğiniz gibi zaten arabanın modifiyesiz hali bana kalırsa leş gibi kontrolü çok zor dengesiz doğru ayarları yapmazsanız 2-3 viteste bile teker boşa dönüyor gtr seviyorum ben supraya göre hem daha dengeli hemde görünümü güzel ama hem arazi hem yol falansa ford subaru type r mükemmel oluyor hem hız hemde görünüm vs.Oyunun en hızlı arabası olan FERRARI 599XX E'yi mutlaka sürmelisiniz. Yağ gibi akıyor YAĞ GİBİ. 500'le giderken keskin virajı dönüyorsun sonra o ses VIRTVIRIRIT sonra egzozun patlaması PUMF BUMF offff canım çekti oyuna giriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katılıyorum. Sırf adı çıktı diye sevilen bir araç haline geldi. Yoksa oyunlarda çok dengesiz ve sürüşü iyi değil.
E60 S2000Sesi güzel tok sesli yol tutuşu iyi araba bilen varmı 14m param var 100'e yakın da arabam mevcut gerekirse satarım önerisi olan varmı
gta da ki gibi mod kurabiliyor muyuz araçlara modefiye veya daha farklı bir şey direksiyon ile zevk alınabilicek bir araç