O araç etkinliklerden alınıyor. En son hangi tarihte verildiyse PC tarihini o tarihe ayarla interneti kapat etkinliği tamamla araç senindir.Çok istediğim araba Ferrari FXX almak istiyorum ama dlc istiyo satında alamıyorum nasıl alacağım
o nasıl oluyo la 5 de varmı ban yedırmez herhaldeO araç etkinliklerden alınıyor. En son hangi tarihte verildiyse PC tarihini o tarihe ayarla interneti kapat etkinliği tamamla araç senindir.
5 de işe yaramıyor hocam sadece 4 te oluyor bu yöntem.o nasıl oluyo la 5 de varmı ban yedırmez herhalde
araç en son 11 nisan 2019 tarihindeki yarış etkinliğinde dağıtılmış. bilgisayarın tarihini o tarih yapın interneti kesin oyuna girip yarışı tamamlayarak aracı alın sonra oyunu kapatıp interneti açın. İnternet açıkken yaparsanız ban yersiniz muhtemelen.hangi etkinlik
sallıyorum nissan gtr almak istiyorum tek tek mi bakıcam5 de işe yaramıyor hocam sadece 4 te oluyor bu yöntem.
araç en son 11 nisan 2019 tarihindeki yarış etkinliğinde dağıtılmış. bilgisayarın tarihini o tarih yapın interneti kesin oyuna girip yarışı tamamlayarak aracı alın sonra oyunu kapatıp interneti açın. İnternet açıkken yaparsanız ban yersiniz muhtemelen.
Steam Community :: Guide :: How to still do the Festival Playlist after it ended (Working)
This guide will show you how to complete old stuff to unlock certain cars, clothing etc. (which are only limited to the festival playlist only!) from the festival playlist after it ended on August 2steamcommunity.com
Bu sitede hangi tarihte hangi araçların etkinlik ödülü olarak verildiğine bakabilirsiniz
Forza Horizon 4/Festival Playlist
The Festival Playlist is a user interface that displays the player progress as well as all activities and rewards within a series of seasons. It debuted with the Update 7 patch that was released on March 12, 2019. The Festival Playlist summarizes four seasons as a Series that are added with each...forza.fandom.com
dlc alamıyorum ama steamden kaldırıldı çünkühocam dlc istiyor demişsin dlc yi almazsan alamazsın ek paketle alınan arabalar ücretli ya da ücretsiz farketmeksizin lisansını alman gerekiyor ki oyuna gelebilsin diğer bilgiler yanlış
dlc istemiyor o araçhocam dlc istiyor demişsin dlc yi almazsan alamazsın ek paketle alınan arabalar ücretli ya da ücretsiz farketmeksizin lisansını alman gerekiyor ki oyuna gelebilsin diğer bilgiler yanlış