Neler Yeni

forza horizon 4 drop sorunu

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
arkadaşlar oyunu ilk aldığımda ultra ayarlarda 75fps+ alıyordum şimdi orta ayarlarda drop sorunları başladı böyle bozuk bir oyun görmedim çözümü nedir acaba ? oyunu aldığımdan beri 2 tane uptade geldi sadece ve hala aynı

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,888
İsim
Barış Karalı
Bende en başından beri hiç drop olmadı. Bazen ara da sırada 15 20 dk ya bir oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
arkadaşlar oyunu ilk aldığımda ultra ayarlarda 75fps+ alıyordum şimdi orta ayarlarda drop sorunları başladı böyle bozuk bir oyun görmedim çözümü nedir acaba ? oyunu aldığımdan beri 2 tane uptade geldi sadece ve hala aynı
Steam versiyonu sıkıntılı biraz bendede online giriyorum yarış yapıyorum single-playere atıyor

NwoRth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emir Telli
Hocam Sisteminiz nedir?

rookie27

80+ Gold
Hocam bendede açık dünyada sürerken Drop oluyor.
Benchmarkta problem yok.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,766
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben oyunu ilk çıktığı gün aldım. 5-6 kere update geldi. Updateler bir işe yaramıyor çünkü oyunu düzeltmek için yapılan updateler değil. Bu oyun sorunlu. Çözümü de maalesef yok.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,888
İsim
Barış Karalı
kanka çok garip ya
Bilmiyorum valla herkes şikayetçi ama bende gerçekten bişe yok :D bi ara olur gibi oldu sonra güncelleme geldi o da gitti. Nazar değmesin. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben oyunu ilk çıktığı gün aldım. 5-6 kere update geldi. Updateler bir işe yaramıyor çünkü oyunu düzeltmek için yapılan updateler değil. Bu oyun sorunlu. Çözümü de maalesef yok.
zaten fh5 çıkacak 3-4 ay sonra. Bu oyuna yatırım ve gelişim yapmazlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,766
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bilmiyorum valla herkes şikayetçi ama bende gerçekten bişe yok :D bi ara olur gibi oldu sonra güncelleme geldi o da gitti. Nazar değmesin. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten fh5 çıkacak 3-4 ay sonra. Bu oyuna yatırım ve gelişim yapmazlar.
2 senedir yapmadılar zaten. Steam içinde 4 aydır yapmadılar. Bu saatten sonra da yapmazlar dediğin gibi.

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
Hocam bende minik minik droplar yiyiyorum çok sinir bozucu.

Top Bottom