Sir Cem T-oker
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabın ilerlemesi yüksek ihtimalle yansımaz.böyle deseydin başta daha güzel olurdu . game passte forza oynasam sonra indirime girince steamden alsam hesabımın ilerlemesi oraya yansıtılır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam Simülasyon Festivali: Hobi Sürümü,
bir hobinin ya da bir işin simülasyonunu yapan oyunlardır. Ör. Car Mechanic Simulator ya da PC Building Simulator. Steam'de tam olarak bunu yapan yüzlerce oyun mevcut ve bunları, ilkbaharda gerçekleşecek ilk Simülasyon Festivali'nde göstermek için sabırsızlanıyoruz.
Etkinlikte bu türü keşfe çıkan, konuşmaları ve panelleri içeren 12 saat sürecek orijinal canlı yayın programı olacak. Ayrıca, geliştiriciler kendi canlı yayınlarını yapabilecek ve elbette bu türdeki oyunların öne çıkarılmasından en fazla faydayı elde etmek için oyunlarını indirime sokabilecekler.
Bu etkinlik 28 Mart TSİ 20:00'de başlayacak ve 4 Nisan'da yine aynı saatte sona erecek.
Burada indirime girebilir mi ? sonuçta simülasyon oyunu.
simülasyon sekmesine basıp hobi ve işi seçince forza çıkıyor yüksek ihtimal girer girmezse yapacak bir şey yok.Hesabın ilerlemesi yüksek ihtimalle yansımaz.
ultimate sürümü almasam çok sorun olur mu ? o da 50 lira civarı fiyata düşüyormuş.Bilemiyorum. belki girer. isterseniz bekleyin. ama steam sayfasında simülasyon ibaresi yok.
Sorun olacağını sanmıyorum. Birkaç DLC var içinde. Ama alabilirsiniz.ultimate sürümü almasam çok sorun olur mu ? o da 50 lira civarı fiyata düşüyormuş.
teşekkürlerSorun olacağını sanmıyorum. Birkaç DLC var içinde. Ama alabilirsiniz.