Neler Yeni

Forza Horizon 4 Optimizasyon Sorunu

Scorwixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayberk
Selam arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla oyunun Steam versiyonuna bir güncelleme geldi. Bu güncellemede optimizasyon sorunlarının tamamının (Açık dünyadaki droplar, ara sahnelerdeki fps düşmeleri vb.) çözüşldüğü söyleniyor.
Steam de ise 100 tl mevcut. Sizce alınmalı mı ? Bu sorunlar gerçekten bir çözüme kavuşturuldu mu ?

(İlk defa bir foruma kayıt oldum, kendime en yakın bu sayfayı hissettiğim için burata kayıt oldum. İlk defa bu tarz bir konu açtım yanlış bir şey dediysem affınıza sığınıyorum)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Selam arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla oyunun Steam versiyonuna bir güncelleme geldi. Bu güncellemede optimizasyon sorunlarının tamamının (Açık dünyadaki droplar, ara sahnelerdeki fps düşmeleri vb.) çözüşldüğü söyleniyor.
Steam de ise 100 TL mevcut. Sizce alınmalı mı ? Bu sorunlar gerçekten bir çözüme kavuşturuldu mu ?

(İlk defa bir foruma kayıt oldum, kendime en yakın bu sayfayı hissettiğim için burata kayıt oldum. İlk defa bu tarz bir konu açtım yanlış bir şey dediysem affınıza sığınıyorum)
Sorunların yüksek çoğunluğu çözüldü diyebiliriz.
Sisteminiz iyiyse sorun yaşamazsınız.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,394
İsim
Diyarhan
Bir çoğu düzeltildi. 60tl ve altına alınabilir 1 sene dolu dolu oynar ardından indirimden fh5 alırsın.

Scorwixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, Bilgisayarım Fh 5 kaldırmaz diye düşünüyorum o yüzden fh 4 almak istemiştim bir de üzerine bu optimizasyon problemlerinin çoğunun düzelmesi iyi oldu benim için. FH5 çıktığında eğer pc kaldırırsa indirimde onu alırım dediğiniz gibi. Teşekkür ederim

rookie27

80+ Gold
Anladım, Bilgisayarım Fh 5 kaldırmaz diye düşünüyorum o yüzden fh 4 almak istemiştim bir de üzerine bu optimizasyon problemlerinin çoğunun düzelmesi iyi oldu benim için. FH5 çıktığında eğer pc kaldırırsa indirimde onu alırım dediğiniz gibi. Teşekkür ederim
Sisteminiz nedir ?
AMD tarafında optimizasyonu iyi Forza`nın.

Top Bottom