Forza Horizon 4 Oyundayken aniden kapanması

NespaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,576
Forza Horizon 4 Oyundayken aniden kapanması sizce oyundan mı benden mi kaynaklanıyor, sistemim gayet yeterli Ultra'da oynuyorum. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı?

windowstan kaynaklı exporler.exe ile çakışma oluyor
forza fix 2.0 diye bir aplikasyon var onu indir oyuna girince + tuşuna bas çıkarkende - ye basıp yeniden açacaksın exporler.exe yi bunu kendin görev yöneticisi ilede yapabilirsin ama böyle daha kolay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözüm oldu mu?

Son düzenleme:
windowstan kaynaklı exporler.exe ile çakışma oluyor
forza fix 2.0 diye bir aplikasyon var onu indir oyuna girince + tuşuna bas çıkarkende - ye basıp yeniden açacaksın exporler.exe yi bunu kendin görev yöneticisi ilede yapabilirsin ama böyle daha kolay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözüm oldu mu?
Hep olmuyor, oyun esnasında 1-2 kere kapandı.

tamam işte burdan indir
sonra çalıştır oyuna girince + tuşuna bas exporler.exe kapanacak oyundan çıkarkende - ye bas otomatik atıyor zaten atmazsa alt f4 yapıp çıkacaksın başka çözümü yok araştırmalarıma göre
forzayı pencere moduna almazsan alttab yapamıyosun ama yapıyorsunda ekranına gelmiyor bakmak istediğin şey mesela spotifydeyken alttab atıp başlata basıyorum şarkı başlıyor yoksa yok

tamam işte burdan indir
sonra çalıştır oyuna girince + tuşuna bas exporler.exe kapanacak oyundan çıkarkende - ye bas otomatik atıyor zaten atmazsa alt f4 yapıp çıkacaksın başka çözümü yok araştırmalarıma göre
forzayı pencere moduna almazsan alttab yapamıyosun ama yapıyorsunda ekranına gelmiyor bakmak istediğin şey mesela spotifydeyken alttab atıp başlata basıyorum şarkı başlıyor yoksa yok
Ben alt tab yapabiliyorum.

doğru yaptığına eminmisin forza fixi?

Geri