Bende standard aldımbu arada spiderman 2 bekliyorum dedim ama vazgeçtim forza 5 premium aldım geçtim .d
Ben buna katılmıyorum. Fizikler ve oynanış çeşitliliği olarak araba bünyesinde kalırsak FH5 kendini ispatlamış oyundur. 200-300+ üstü saatim var oyunda ve zevkle de oynamaya devam ediyorum. Oyunu bitirmeme rağmen sadece girip araç sürmek bile zevk veriyor eğer bu terz oyunları seviyorsan ve görüntü ayarların da yüksek ise.Oyun dünyasının en büyük balonlarından biri. Araba değiştirme, modifiye, vinly kaydetme vs her yerde saçma sapan yükleme ekranları var.
The crew serisini tercih ediyorum hiç de pişman değilim. Ubisoft sürekli indirim + kupon yapıyor. Gold editionu 260 liraya falan almıştım. Sürekli güncelleme ve bedava içerik de geliyor. Araba dışında motor, uçak, tekne de var ve özellikle motorlar çok zevkli.
Bana da göre the crew öyle işte. Arabadan sıkıldıysan al altına bir tane harley gez. The crewde de 1000'r yakın araç var. Bir yarışın ortasında birden arabayı bırakıp motora, tekneye, uçağa geçmek güzel oluyor.Ben buna katılmıyorum. Fizikler ve oynanış çeşitliliği olarak araba bünyesinde kalırsak FH5 kendini ispatlamış oyundur. 200-300+ üstü saatim var oyunda ve zevkle de oynamaya devam ediyorum. Oyunu bitirmeme rağmen sadece girip araç sürmek bile zevk veriyor eğer bu terz oyunları seviyorsan ve görüntü ayarların da yüksek ise.
renkler ve zevkler dedikleri konu bu olsa gerek.Bana da göre the crew öyle işte. Arabadan sıkıldıysan al altına bir tane harley gez. The crewde de 1000'r yakın araç var. Bir yarışın ortasında birden arabayı bırakıp motora, tekneye, uçağa geçmek güzel oluyor.