Sachi Ryouichi
80+
Forza gameplay kısmında çok başarılı, fakat araç seslerinde rezalet bence. Need for Speed ise gameplay kısmında kötü, araç seslerinde muazzam.
forza ya baktım da şimdi oyunda hep gündüz mü var gece yok muEğer bahsettiğin bu iste fh 4 daha iyi benceNeed for Speed™ on Steam
Ready to own the streets? Get behind the wheel of iconic cars and floor it through Ventura Bay, a sprawling urban playground. Explore overlapping stories as you build your reputation – and your dream car – and become the ultimate racing icon.store.steampowered.com
Forza gameplay kısmında çok başarılı, fakat araç seslerinde rezalet bence. Need for Speed ise gameplay kısmında kötü, araç seslerinde muazzam.
ben underground böyle polisin kovaladağı yarışları daha çok seviyorum böyle gece yağmurlu ama forza da güzel oyun hangisini alacağımı şaşırdım forza da modifiye seçeneği filan var mı yoksa sadece araba rengini mi değiştirebiliyoruzNeed for speed oynadım eğlenceli ama Forza Horizon 4 daha sağlam, Forza al.
Yada şöyle yap coca cola limelardan birtane al daha sonra game pass ile fh 4 al eğer beğenirsen fh 4 al beğenmezsen diğerini al.oyunun normal sürümünü alsam sonradan ultimate yükseltme yapabiliyor muyum ?
yuvarlak hesap 90 gb indirdim ama galiba 150 gblık boş alan istiyorultimate ile kaç gb yer kaplıyor forza horizon
90ultimate ile kaç gb yer kaplıyor forza horizon
Hayır 94 GB istiyoryuvarlak hesap 90 gb indirdim ama galiba 150 gblık boş alan istiyor
mantıklı, son bir soru forza da hep gündüz mü varYada şöyle yap coca cola limelardan birtane daha sonra game pass ile fh 4 al eğer beğenirsen fh 4 al beğenmezsen diğerini al.
Şu anda indiriyorum Ultimate sürümünü 88.9GBultimate ile kaç gb yer kaplıyor forza horizon
Mevsim değişimine göre hava değişiyor ama galiba gece yok ben hiç rastlamadımmantıklı, son bir soru forza da hep gündüz mü var
teşekkürler hocam ben gidip iyice araştırayımMevsim değişimine göre hava değişiyor ama galiba gece yok ben hiç rastlamadım
Araç modifiyesi var hocam, Need for Speed gibi. Sadece trafik akışı sağdan, Polis kovalamacası seviyorsanız Need for Speed Heat'i tavsiye ederim.forza ya baktım da şimdi oyunda hep gündüz mü var gece yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben underground böyle polisin kovaladağı yarışları daha çok seviyorum böyle gece yağmurlu ama forza da güzel oyun hangisini alacağımı şaşırdım forza da modifiye seçeneği filan var mı yoksa sadece araba rengini mi değiştirebiliyoruz
teşekkürler hocam ben gidip iyice araştırayım