Megatronus
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
he o zaman iyi böyle arabaları klasik renginde kullanmak sıkıcı olurAraç modifiyesi var hocam, Need for Speed gibi. Sadece trafik akışı sağdan, Polis kovalamacası seviyorsanız Need for Speed Heat'i tavsiye ederim.
95 bendeultimate ile kaç gb yer kaplıyor forza horizon
Hocam siz nasıl zevk alıyorsanız öyle oynayın ben değil siz oynayacaksınız sonuçta.he o zaman iyi böyle arabaları klasik renginde kullanmak sıkıcı olur
direk ultimate daha mantıklı standart üzerine ultimate alırsanız indirimsiz 150 indirimli 67.5 tlkaç liraya yükseltiliyor
Ultimate 88.8 GB indirme yapar 94.4 GB yer kaplar.ultimate ile kaç gb yer kaplıyor forza horizon
Nasıl gece yok hahsha.Mevsim değişimine göre hava değişiyor ama galiba gece yok ben hiç rastlamadım
şuan forzaya iyice heveslendim başka konu açmamak için soruyorum pubg alınır mı sizce warzone serüvenimi bitirdim maalesef çok fazla optimizasyon sıkıntısı var daha önce de baya pubg mobile oynadım pubg alsam eğlenir miyimNasıl gece yok hahsha.
Profilimdeki fotoğraflara bir göz atın isterseniz..
kesinlike fh4. arabadan anlayan fh4 alır diye büyük konuşurumneed for speed mi iyidir forza mı arada kaldım