Forza horizon 4 steam den mi yoksa microsoft store dan mı almalıyım ?

Ömer_19

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Arkadaşım steam forza 4 online yok dedi ama çok daha ucuz microsoft storeda ise 300 küsür tl bide optimizasyon farkı falan varmış galiba bu tarz konularda pek bilgim yok o yüzden buraya soriyim dedim

Steam üzerinden online olarak oynanabiliyor. Ben Steam üzerinden almanızı tavsiye ederim.

Nereden alırsan al online var. Online açmak için belli bir süre oynamak gerekiyor sadece. Optimizasyon sorunu olduğunu düşünmüyorum iki yerde de oynadım aynı performans. Nerde ucuzsa ordan al gitsin.

Arkadaşım steam forza 4 online yok dedi ama çok daha ucuz microsoft storeda ise 300 küsür TL bide optimizasyon farkı falan varmış galiba bu tarz konularda pek bilgim yok o yüzden buraya soriyim dedim
Online var knk Steam den al geç indirimde şuan

Arkadaşım steam forza 4 online yok dedi ama çok daha ucuz microsoft storeda ise 300 küsür TL bide optimizasyon farkı falan varmış galiba bu tarz konularda pek bilgim yok o yüzden buraya soriyim dedim
xbox game pass tabi ki. 100'den fazla tanınmış oyunlar var (forza 4 ve 5 dahil)
2 aylık 10 TL'ye alırsın e-pin satan sitelerden gerisini kendi xbox game pass'den satın alırsın o da 46TL şuan

Nereden alırsan al online var. Online açmak için belli bir süre oynamak gerekiyor sadece. Optimizasyon sorunu olduğunu düşünmüyorum iki yerde de oynadım aynı performans. Nerde ucuzsa ordan al gitsin.
Steam den alayım o zaman en iyisi

Steam bence, steam hesabın değerlenir hem.

hangisi ucuzsa ordan al ama bana kalsa steam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,253
Üyeler
175,012
Son üye
asafak
Geri