Neler Yeni

Forza Horizon 4 (Steam) Donma Sorunu

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
Sistemim oyun için gayet yeterli fakat oynarken bi anda takılıyor ve oyun donuyor anlamadım gitti yardım edebilecek biri var mı?

Cihangir

80+ Gold
genel sorun bi kaç ay öncesinde böyle sorun yoktu. şimdi ise oyundan atıyor donuyor düzeltemediler daha

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,435
İsim
Diyarhan
Steam de Fh4 problemli.

QRuder

80+ Silver
Sistemim oyun için gayet yeterli fakat oynarken bi anda takılıyor ve oyun donuyor anlamadım gitti yardım edebilecek biri var mı?
ekran kartı ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahmin edeyim NVIDIA

Ben bir aydır herkese soruyorum bu soruyu ,sorunun tam nereden kaynaklandığını bulmak için, ne hikmet ki NVIDIA kartların genelinde var bu problem. Ekran kartı sürücüsü ile alakalı değil 28 hazirana kadar olan tüm sürücüleri denedim hepsinde aynı hata var ,amd 2 arkadaşım var ikisinde de problem yok. Foruma soruyorum senin gibi gelen çok var forzada donma, donup birden atma, bende yaşadım haftada 3-4 defa format attığım için indirip bakamadım 2 haftadır ama forumda AMD de problem yaşayan görmedim daha umarım görürüm ve bundan birşeyler çıkarırım ,microsofta bildiricem :D

Son düzenleme:

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı ne

Tahmin edeyim NVIDIA

Ben bir aydır herkese soruyorum bu soruyu ,sorunun tam nereden kaynaklandığını bulmak için, ne hikmet ki NVIDIA kartların genelinde var bu problem. Ekran kartı sürücüsü ile alakalı değil 28 hazirana kadar olan tüm sürücüleri denedim hepsinde aynı hata var ,amd 2 arkadaşım var ikisinde de problem yok. Foruma soruyorum senin gibi gelen çok var forzada donma, donup birden atma, bende yaşadım haftada 3-4 defa format attığım için indirip bakamadım 2 haftadır ama forumda AMD de problem yaşayan görmedim daha umarım görürüm ve bundan birşeyler çıkarırım ,microsofta bildiricem :D
Vay be hocam doğru bildiniz bu arada GTX1660S var ilk aldığım zamanlar sorunsuz oynuyordum şimdi açıp az supra süreyim diyorum oyun donuyor
Az öncede süper çark döndürürken dondu :D

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Aynı sorun bende de var yarış sırasında direkt dondu ve hemen ardından oyun kapandı. 15-20 dk aralığında oyunda sıkıntısız oynanıyor ardından donup ya kalıyor ya da dediğim gibi direkt oyun kapanıyor. Sürücüdendir diye tahmin ettim ancak size cevap veren arkadaşlardan biri sürücüleri de denemiş ama olmamış ben de anlamadım gitti.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
çözümü buldunuz mu hocam?

qedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
qedo
nvidia sürücü problemi dir
https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/ ...eski nvidia sürücüsünü kurman lazım
ekran kartının modelini bilmıyorum ama 3 gpu da denedim 22agustos ta cıkan ..516.94 numaralı surucude bir sorun olmuyor
yukardaki linkten ekran kartını secip indire bilirsin en alttaki secenegi stüdyo degil game driver yapmayı unutma

ConquerorXIV

80+ Gold
nvidia 522.25 sürücüsü kullan

ekran kartı ne

Tahmin edeyim NVIDIA

522.25 i dendin mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom