Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 4 Takılma sorunu

kaanornek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Örnek
Forza Horizon 4'ü steam'den aldım fakat oyun sürekli takılıyor fps'de düşmüyor, sadece sürekli 1 saniye aralıklar ile birkaç salise süren takılmalar oluyor ekranda ama sürekli olduğu için aşırı rahatsız ediyor. 80-90fps alıyorum bu arada ki zaten daha önce microsoft store'dan oynarken böyle bir sorun yoktu. Yardımlarınızı bekliyorum. Ağır çekimde video kaydı; https://disk.yandex.com.tr/i/B3hi-Z_gZUPhwQ

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Forza Horizon 4'ü steam'den aldım fakat oyun sürekli takılıyor fps'de düşmüyor, sadece sürekli 1 saniye aralıklar ile birkaç salise süren takılmalar oluyor ekranda ama sürekli olduğu için aşırı rahatsız ediyor. 80-90fps alıyorum bu arada ki zaten daha önce microsoft store'dan oynarken böyle bir sorun yoktu. Yardımlarınızı bekliyorum. Ağır çekimde video kaydı; https://disk.yandex.com.tr/i/B3hi-Z_gZUPhwQ
Steam sürümünde optimizasyon sorunu var. Sıkça drop yaşıyorum ben de.

sekiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail Kaynak
genel sorun kanka güncellemeden sonra oldu herkeste var şu an bu aralar girme

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Tekrar dolu paketin 80 liraya düşmesini bekliyorum bende alcam fakat korkuyorum microsoft store sürümü çok optimize çalışıyor steam sürümüne herkes berbat diyor.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Aynı sorun bende de var 70-90 fpsler alıyorum fakat o kadar saliselik droplar oluyor ki aşırı sıklıkta olduğu için sinir bozuyor ciddi manada malesef steam sürümünden kaynaklı olduğu söyleniyor 400 mblik bir güncelleme geldi 2-3 önce mi ne ondan sonra daha da kötüleşti oyun.

kaanornek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Örnek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynama sürem 2 saati fazlası ile geçmesine rağmen iade talebinde bulundum çünkü oynanacak gibi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,572
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom