Neler Yeni

Forza Horizon 4 Ultimate Edition hakkında

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Screenshot_2021-12-31-21-32-57-406_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

eğer 52tlye ultimate edition alırsam bu tüm dlcler oyuna dahil olcak mı? ultimate ile standartın farkı ne?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Aşağı yukarı tüm DLC'leri veriyor, hepsi de olabilir ama galiba değil 1-2 tanesini vermiyor.
100 tane falan ücretsiz araba var, al al bitmiyor. Bir sürü süper şans çarkı veriyor ondan çıkanlarla beraber oyuna zengin başlıyorsun.
4 alacaksan Ultimate tavsiyemdir ama bilgisayarın ve bütçen yeterliyse 5 çok daha güzel gözüküyor (ben almadım)

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
car pass lego felan bulunmakta onun yerine pcniz kaldırıyorsa 5 öneririm hocam
pc yok maalesef ama umarım 5 6 ay içinde olacak. 3060 kart alcam ama forza 5 daha çok yeni çıktı. gamepass alır oynarım daha mantıklı 300 tl vermekten. forza 4 Ultimate tüm dlcler veriliyorsa 50tlye değerdir, değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşağı yukarı tüm DLC'leri veriyor, hepsi de olabilir ama galiba değil 1-2 tanesini vermiyor.
100 tane falan ücretsiz araba var, al al bitmiyor. Bir sürü süper şans çarkı veriyor ondan çıkanlarla beraber oyuna zengin başlıyorsun.
4 alacaksan Ultimate tavsiyemdir ama bilgisayarın ve bütçen yeterliyse 5 çok daha güzel gözüküyor (ben almadım)
teşekkürler

car pass lego felan bulunmakta onun yerine pcniz kaldırıyorsa 5 öneririm hocam
tamam, teşekkür ederim

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
pc yok maalesef ama umarım 5 6 ay içinde olacak. 3060 kart alcam ama forza 5 daha çok yeni çıktı. gamepass alır oynarım daha mantıklı 300 TL vermekten. forza 4 Ultimate tüm dlcler veriliyorsa 50tlye değerdir, değil mi?

teşekkürler
bir şey diyimmi yani bütün arabaları elde ettikten sonra sarmıyor ya beni 5 daha çok sarıyor bence almayın bence

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir şey diyimmi yani bütün arabaları elde ettikten sonra sarmıyor ya beni 5 daha çok sarıyor bence almayın bence
5 alacak bütçem olsa alırdım fakat dediğim gibi 5i gamepassten oynamak daha mantıklı

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Eğer forza horizon 5 almayı düşünmüyorsanız kesinlikle forza horizon 4 ultimate edition alın standart falan alınmaz fiyat yeterince uygun vadettikleride gayet iyi ama tüm dlc leri vermiyor çünkü bir iki dlc ultimate e dahil değil ama her türlü daha uygun olur ayrı ayrı almaktansa böyle alın eğer istediğiniz bir şey varsa ama ultimate edition da yoksa ayrı alabilirsin

Top Bottom