Neler Yeni

FORZA HORİZON 4 Ultimate Edition Ucuza?

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal
Gamesatış'a bakabilirsin

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forza horizon 4ü Xbox Gamepass ile oynayabilirsin aylık 30tl idi yanlış hatırlamıyorsam yani 30tl ye kendi hesabında oynayabilirsin paran cebinde kalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Arkadaşlar merhaba. Forza Horizon 4 ultimate edition alicam ama normal fiyatı çok pahalı(500 küsür) Oyunu hesap şeklinde veya key şeklinde alabilecegim güvenilir siteler var mı ?
Gamepass almanızı tavsiye ederim. Ultimate değil sanırım oradaki ama bi yerden sonra her şey bitiyor ve yapabileceğin şeyler de sıkıyor. En azından başka oyunlara da bakma şansınız var gamepass ile. Ben öyle yapmıştım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,460
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forza horizon 4ü Xbox Gamepass ile oynayabilirsin aylık 30tl idi yanlış hatırlamıyorsam yani 30tl ye kendi hesabında oynayabilirsin paran cebinde kalır
Her ay 30 lira vererek mi oynicam yani anlamadım.30 lira civarına 2.el bı hesap alsam daha mantıklı olmaz mı ?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Plati.ru Ama bu tür yerli/yabancı siteler hesabın garantisini vermez. Her ne kadar veriyoruz deseler de. Patlamayacağının garantisi yok şans işi.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
forza horizon 4 ün çıkalı 2 yıl oldu forza horizon 5 çok yakın. oyunu satın almak yerine game pass ile 5-6 ay idare etmenizi öneririm

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her ay 30 lira vererek mi oynicam yani anlamadım.30 lira civarına 2.el bı hesap alsam daha mantıklı olmaz mı ?
Sadece forza için değil bir çok oyun gears 5 doom eternal final fantasy serisi tarzı oyunların hepsine 30tl vermiş olacaksınız 2 ay oynasanız bile 60tl eder bir sürü oyun için. Devir artık Gamepass devri aynı şekil steamde ea play var nfs heat star wars jedi fallen bf 1 bf v oda aylık 30tl

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,460
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sadece forza için değil bir çok oyun gears 5 doom eternal final fantasy serisi tarzı oyunların hepsine 30tl vermiş olacaksınız 2 ay oynasanız bile 60tl eder bir sürü oyun için. Devir artık Gamepass devri aynı şekil steamde ea play var nfs heat star wars jedi fallen bf 1 bf v oda aylık 30tl
Evet mantıklı söylediğin düşünucem artık teşekkür ederim 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

forza horizon 4 ün çıkalı 2 yıl oldu forza horizon 5 çok yakın. oyunu satın almak yerine game pass ile 5-6 ay idare etmenizi öneririm
5-6 ayda Forza 4 u oynar sıkılırım çoktan zaten yeterli bir süre benim için yine de teşekkür ederim 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Plati.ru Ama bu tür yerli/yabancı siteler hesabın garantisini vermez. Her ne kadar veriyoruz deseler de. Patlamayacağının garantisi yok şans işi.
Evet patlayadabilir belli olmaz ama riske girmeye değer gibi düşünüyorum

nacakk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
alparslan arslan
Steam
N A C A K
Discord
nacak #5546
Arkadaşlar merhaba. Forza Horizon 4 ultimate edition alicam ama normal fiyatı çok pahalı(500 küsür) Oyunu hesap şeklinde veya key şeklinde alabilecegim güvenilir siteler var mı ?
plati ru diye bir siteden aldım 1 yıldır oynuyorum 30 tl ye almıştım arada 30 dk oynadıktan sonra oyundan atıyor ama olsun o kadar 30 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,489
Üyeler
164,682
Son üye
LuisWeaver
Top Bottom