Neler Yeni

FORZA HORİZON 4 Ultimate Edition Ucuza?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
plati ru diye bir siteden aldım 1 yıldır oynuyorum 30 TL ye almıştım arada 30 dk oynadıktan sonra oyundan atıyor ama olsun o kadar 30 TL
Yorumun için teşekkürler demek ki o siteden alinmicak. Tiriniti ve gamesatis daha mantıklı gibi

En İyi Cevap
1
Bursagb de steam key olarak var

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
En İyi Cevap
1
en iyisi suanda steamden almak başka sitelere güven olmuyor hem baya ucuza verdiler oyunu standart 95tl gıbı bir fiyat ultimate ise 150tl
130 liraya ultimate var 20 lira 20 liradır bence o da steam key sonuçta

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
130 liraya ultimate var 20 lira 20 liradır bence o da steam key sonuçta
Steam Bahar Temizliği İndirimleri: 20 - 28 Mayıs 2021 bunu beklese mantıklı olabilir bencem sonuçta forza horizon 4 öteki yerlerdede yayınlandı steam güzel bi indirim yapabilir diye düşünüyorum şahsen imkansız olcak biraz ama yüzde 75 indirime girerse bahar temizliğinde almayı düşünüyorum

En İyi Cevap
1
Steam Bahar Temizliği İndirimleri: 20 - 28 Mayıs 2021 bunu beklese mantıklı olabilir bencem sonuçta forza horizon 4 öteki yerlerdede yayınlandı steam güzel bi indirim yapabilir diye düşünüyorum şahsen imkansız olcak biraz ama yüzde 75 indirime girerse bahar temizliğinde almayı düşünüyorum
bende daha almadım umarım biz alana kadar indirim değil de bindirim gelmez

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bende daha almadım umarım biz alana kadar indirim değil de bindirim gelmez
sanmıyorum oyun daha 9martta çıktı fiyatını yükseltmezler bu arada standart edition ile ultimate edition arasında ne fark var ???

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
İnstagramdan alış-veriş yaptığım bir site vardı 25 liraya satıyordu hesap olarak, sana verdiği hesaptan oyunu yükleyip kendi hesabından açıyorsun, zaten aldıktan sonra sana adımları anlatıyor. Özelden yazıyorum sayfanın adını

En İyi Cevap
1

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hesap şeklinde aldım. Hiç memnun kalmadım adamlar şifresini değiştiriyor tekrar şifre istemek zorunda kalıyorsun. Bide oyun yarım saatte bir çöküyor. Dün Steam de çıktı. Artık rahat rahat oynarım 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

plati ru diye bir siteden aldım 1 yıldır oynuyorum 30 TL ye almıştım arada 30 dk oynadıktan sonra oyundan atıyor ama olsun o kadar 30 TL
Bende de atıyor 30 dk de bir. Bir de aldığım siteden adamlar hesabın şifresini değiştirip duruyor yeni şifre istemek zorunda kalıyorum. Dün Steam de çıktı fiyatıda aşırı uygun. Oradan aldım.

Top Bottom