Yardım Forza Horizon 4 ultra da oynama

vortex'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Ekran kartım 1650 süper ultra ayarlarda oynayayım mı
Sistemi çok yorar mi teşekkürler

Dene knk. Oynatırsa oyna :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde bieş soracam. Sende de yarışlar bittiğinde fps düşmesi drop oluyor mu?

Sistemin yorulmasını istemiyorsan ultra oynama.
Ama boşuna mı o kadar para verdin sisteme kökle gitsin :D

Benim 1650ti ekran kartım var. Ekstrem ultra High karışık oynuyorum. 90 FPS de. En önemli ayarlar (texture, shadow falan) ekstrem de. Digerkiler ultra High karışık. Bence önerim sisteminin tavsiye ettiği şekilde oynaman olucak ama istediğin ayarlarla biraz oynama yapabilirsin. Mesela hepsini ultraya almak yerine önemli ayarları ekstrem yapıp digerkileri High a al

forza 4 de ultura ayarlara alırsın donma kasma vb frame düşüşü olursa bir ayar var bazı şeyleri azlatarak yüksek performans veriyor o ayarı açarsan rahat oynarsın

Benim 1650ti ekran kartım var. Ekstrem ultra High karışık oynuyorum. 90 FPS de. En önemli ayarlar (texture, shadow falan) ekstrem de. Digerkiler ultra High karışık. Bence önerim sisteminin tavsiye ettiği şekilde oynaman olucak ama istediğin ayarlarla biraz oynama yapabilirsin. Mesela hepsini ultraya almak yerine önemli ayarları ekstrem yapıp digerkileri High a al
Hangilerini ultraya alayım kanka oyuna yeni başladım pek blyorum

Demek genel bir sorun var. Bu arada işlemcin ne reis? kaç fps alıyorsun?
3500x
FPS sabitleme var onu nasıl kapatırım

Hangilerini ultraya alayım kanka oyuna yeni başladım pek blyorum

3500x
FPS sabitleme var onu nasıl kapatırım
Gölgeyi ultraya alabilirsin. Gerisi sana kalmış. Mesela detayları da ultraya alabilirsin. İşte sen 60 fps altına düşmeyecek şekilde ayarlada gerisi mühim değil. Eğer 60 fps altına düşecek olursa geri düşürursun ayarlari

Geri