Öğrendiğim iyi oldu bende yapayımWemod ile Kredi hilesi yaptım single modda değilmişim farkında değildim şuan ban yemedim ama ilerde yermiyim?
Single moda yapıp online geçiliyor muWemod ile Kredi hilesi yaptım single modda değilmişim farkında değildim şuan ban yemedim ama ilerde yermiyim?
sonuçlarını bizimle paylaşırsan hoş olurWemod ile Kredi hilesi yaptım single modda değilmişim farkında değildim şuan ban yemedim ama ilerde yermiyim?
2 yıl sonra yiyende var hıc yemeyende var hocamsonuçlarını bizimle paylaşırsan hoş olur
baya oldu hocam 1 yıl fln geçmiştir en az online da dandik arabayı güzel bi arabaya çevirerek sattım öyle öyle bi sorun olmadıne zaman yapmıstınız ve onlinemıydı?
2 hafta önce format attım şuan yüklü değil mlsf internetim çok yavaş olduğundan indirmeye üşeniyorumsuan hayla oynuyormusunuz hayla?
hocam son olarak oyun steammı? ve siz cheat engıneyı onlıne moddamı kullanıp para hilesi yaptınız? yoksa sınglemı ben dedıgım gibi unutup onlıne modda yaptım :c2 hafta önce format attım şuan yüklü değil mlsf internetim çok yavaş olduğundan indirmeye üşeniyorum
oyun steamdan ve online da yaptım dediğim gibi arabayı değiştirip online oyunculara sattımhocam son olarak oyun steammı? ve siz cheat engıneyı onlıne moddamı kullanıp para hilesi yaptınız? yoksa sınglemı ben dedıgım gibi unutup onlıne modda yaptım :c
Umarım bende ban yemem single mod sanıyordum başka oyuncudan yarış teklifi geldi o an kalbim durdu zaten 10milyon kredi bastım onlinedeoyun steamdan ve online da yaptım dediğim gibi arabayı değiştirip online oyunculara sattım