Hasan_Enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 256
hocam oyunu arabaları modifiye edip gezmek için oynuyorum genelde bu yüzden hızlıca kasmak istiyorum.Hızlı yapmak şart mı? Tadını çıkara çıkara oynasan zaten bir şekilde elde edersin
Eskiden yaptıklarım vardı (350m cr kasmıştım) ama hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyimhocam oyunu arabaları modifiye edip gezmek için oynuyorum genelde bu yüzden hızlıca kasmak istiyorum.
hocam lütfen hatırlayınEskiden yaptıklarım vardı (350m cr kasmıştım) ama hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim
Hocam hatırlayamıyorumhocam lütfen hatırlayın![]()
olamazzHocam hatırlayamıyorum![]()
Hocam olan bütün olayları hatırlıyorum ama yöntemi hatırlayamıyorum 599 evo ile neler yapmıştım aah aholamazz![]()
eskiden oynayan garajı dolu bi arkadasın varsa birkaç arabasını sana ucuza satmasını iste, oyunu bıraktıysa verir herhaldeForza Horizon 4'te en hızlı para kasma yöntemi nedir?
yokki D:eskiden oynayan garajı dolu bi arkadasın varsa birkaç arabasını sana ucuza satmasını iste, oyunu bıraktıysa verir herhalde
ben zamanında 100m yakın para kasmıştım bi arkadaşım sayesinde
bu taktigi yapan cok kişi var mı bilmiyorum ama varsa onlar arkadasından almadan sen kapabilirsin belkiyokki D: