Forza Horizon 4de neler yapılır

samurai23

80+
Reaksiyon skoru
136
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi Forza Horizon 4 aldım ama offline yarışlar hariç Online olarak bir eleme modunu biliyorum Başka ne var şu şablonlar ne oluyor birde sokak yarışı felan Online oluyormu beni aydınlatırsanız sevinirim

Evet yarışlar online arkadaşınla olabiliyor. @Emydn10 ile M4'lerimizi çekip az Lambo yenmedik. 😎

Son düzenleme:
Olur tabii. Arkadaşla sarıyor baya. Deneme yarışlarıyla playground oyunlarıyla (arkadaşsız arkadaşlı fark etmez) veya arkadaş eklediysen her etkinlikte oynayabilirsin

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi Forza Horizon 4 aldım ama offline yarışlar hariç Online olarak bir eleme modunu biliyorum Başka ne var şu şablonlar ne oluyor birde sokak yarışı felan Online oluyormu beni aydınlatırsanız sevinirim
Kardeşim Şimdi Altina Hizli Ve Öfkelideki Gibi Bi Amerikan Arabasi Aliyorsun 1970 Dodge Charger R/T Miss Gibi Oynuyosun Uyyyy Bak Şimdi Şuan Pc'im Olsa Kesin Yapmıştım Bunu

Ranklı yarışlar var, seasonal playground games var ve sezonluk yarışlarda var.

1-3 ay arası oynar sıkılırsın bence direksiyonsuz kullanıyorsan

1-3 ay arası oynar sıkılırsın bence direksiyonsuz kullanıyorsan
Ben 2 yıldır oynuyorum çok keyifli oyun tabii ki arabaları seviyorsanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar ne zaman açılıyor istediğim zaman gitebilirmiyim
Oyunda yarışlar yapın, nüfüs kasın yeterice nüfüs kasınca mevsimler değişecek ve en sonuncu yeterince nüfüsuda kastığınızda bu dediğim özellikler açılacak.

Geri