Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi Forza Horizon 4 aldım ama offline yarışlar hariç Online olarak bir eleme modunu biliyorum Başka ne var şu şablonlar ne oluyor birde sokak yarışı felan Online oluyormu beni aydınlatırsanız sevinirim
Kardeşim Şimdi Altina Hizli Ve Öfkelideki Gibi Bi Amerikan Arabasi Aliyorsun 1970 Dodge Charger R/T Miss Gibi Oynuyosun Uyyyy Bak Şimdi Şuan Pc'im Olsa Kesin Yapmıştım BunuMerhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi Forza Horizon 4 aldım ama offline yarışlar hariç Online olarak bir eleme modunu biliyorum Başka ne var şu şablonlar ne oluyor birde sokak yarışı felan Online oluyormu beni aydınlatırsanız sevinirim
Mesela 10 farklı kişi pvp yarış nasıl yapıyor ve o şablonlar nelerOlur tabii. Arkadaşla sarıyor baya. Deneme yarışlarıyla playground oyunlarıyla (arkadaşsız arkadaşlı fark etmez) veya arkadaş eklediysen her etkinlikte oynayabilirsin
o pvp leri bilmiyorum ben de hiç oynamadımMesela 10 farklı kişi pvp yarış nasıl yapıyor ve o şablonlar neler
Ranklı yarışlar var, seasonal playground games var ve sezonluk yarışlarda var.Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi Forza Horizon 4 aldım ama offline yarışlar hariç Online olarak bir eleme modunu biliyorum Başka ne var şu şablonlar ne oluyor birde sokak yarışı felan Online oluyormu beni aydınlatırsanız sevinirim
Bunlar ne zaman açılıyor istediğim zaman gitebilirmiyimRanklı yarışlar var, seasonal playground games var ve sezonluk yarışlarda var.
Ben 2 yıldır oynuyorum çok keyifli oyun tabii ki arabaları seviyorsanız.1-3 ay arası oynar sıkılırsın bence direksiyonsuz kullanıyorsan
Oyunda yarışlar yapın, nüfüs kasın yeterice nüfüs kasınca mevsimler değişecek ve en sonuncu yeterince nüfüsuda kastığınızda bu dediğim özellikler açılacak.Bunlar ne zaman açılıyor istediğim zaman gitebilirmiyim