Neler Yeni

Forza horizon 4ü denemek için xbox game pass mi yoksa FH4 demo mu?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Direksiyin ile oynayacağım ama zevk verir mi bilemedim seversem steamden satın alırım direk ama sevdim diyelim 30 tl gamepasse boşuna para gidicek gamepass üzerinden başka oyun oynamayacağım bu arada demo indirmek istesem de 80 gb sanırım 8 download ile ne zamana iner Allah bilir siz olsanız ne yapardınız benim gönlüm biraz demo indirmekten yana ama

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Demo indirin sadece deneyecekseniz. Beğenirseniz alırsınız. Gamepass'e 30TL vermeye pek gerek yok gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Mojo jojo

80+ Silver
Direksiyin ile oynayacağım ama zevk verir mi bilemedim seversem steamden satın alırım direk ama sevdim diyelim 30 TL gamepasse boşuna para gidicek gamepass üzerinden başka oyun oynamayacağım bu arada demo indirmek istesem de 80 gb sanırım 8 download ile ne zamana iner Allah bilir siz olsanız ne yapardınız benim gönlüm biraz demo indirmekten yana ama
gamepass alırdım. adam gibi başlık atardım bi de

• Kızgın

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bence direkt al. Direksiyon ile çok keyifli oluyor.

• Beğen

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Direksiyin ile oynayacağım ama zevk verir mi bilemedim seversem steamden satın alırım direk ama sevdim diyelim 30 TL gamepasse boşuna para gidicek gamepass üzerinden başka oyun oynamayacağım bu arada demo indirmek istesem de 80 gb sanırım 8 download ile ne zamana iner Allah bilir siz olsanız ne yapardınız benim gönlüm biraz demo indirmekten yana ama
Demosu 80GB ise 30 TL'ye Game Pass al, yanına Gears 5 ile oynarsın. Beğenirsen Steam'den alırsın.

• Beğen

mythrowib

80+ Silver
Knk demo yu al bence deniceksen ama ben sevdiceğime eminim.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,133
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333
Top Bottom