grafik ayarları? fulleyin gelin hocam bi eğer bu full ise gerçekten bir anormallik varMerhaba, sistemim şu şekilde;
R5 3600
RX6600XT
16GB RAM
Bu FPS Değerleri ve Kullanım oranlarında bir negatiflik var mı,
Bence FPS Çok az gibi geldi bana sorayım dedim.
iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam forzada rendering scale ayarı var ise ve açıksa doğal. Fakat kapalıda ve ultradaysa az gibi. Rx6600 le dah yüksek fpsler aldığımı hatırlıyorum.Merhaba, sistemim şu şekilde;
R5 3600
RX6600XT
16GB RAM
Bu FPS Değerleri ve Kullanım oranlarında bir negatiflik var mı,
Bence FPS Çok az gibi geldi bana sorayım dedim.
iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
her şey fulldegrafik ayarları? fulleyin gelin hocam bi eğer bu full ise gerçekten bir anormallik var
bakacağım hocam teşekkürlerHocam forzada rendering scale ayarı var ise ve açıksa doğal. Fakat kapalıda ve ultradaysa az gibi. Rx6600 le dah yüksek fpsler aldığımı hatırlıyorum.
msaa gibi şeyler kapalı hocam, sadece grafik ayarları ekstremdeAyarların diğer karşılaştırdığın sistemlerle aynıysa normaldir ama sende MSAA 8x tir onlarda kapalı ise ciddi fark görmen normal. Yani referans alınan nokta önemli ama eğer sadece ultra ve ya normal ayarlarda extreme ayarlae açık değilse düşük.
hocam dediğiniz şeyi bulamadım amaHocam forzada rendering scale ayarı var ise ve açıksa doğal. Fakat kapalıda ve ultradaysa az gibi. Rx6600 le dah yüksek fpsler aldığımı hatırlıyorum.